Οι Ελινα Τζένγκο και Ολγα Φιάσκα επισκέφθηκαν τα γραφεία της ομοσπονδίας

Τα γραφεία της ομοσπονδίας επισκέφθηκαν σήμερα δύο ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού στίβου, η Ελίνα Τζένγκο και η Όλγα Φιάσκα.

Οι δύο αθλήτριες μαζί με τους προπονητές τους Γιώργο Μποτσκαριώβ και Γρηγόρη Κοντό βρέθηκαν στην Αθήνα με αφορμή την εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της χρονιάς, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Τα δύο κορίτσια και οι προπονητές τους είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή, αλλά και τους εθνικούς προπονητές των μικρών κατηγοριών Απόστολο Αποστολόπουλο και Χρήστο Μελέτογλου.

Η Ολγα Φιάσκα και η Ελίνα Τζένγκο διέπρεψαν στη διάρκεια της θερινής περιόδου, αφού πραγματοποίησαν εξαιρετικές παρουσίες στις διοργανώσεις όπου μετείχαν. Αμφότερες έχουν δείξει πως διαθέτουν όχι μόνο το ταλέντο, αλλά και τα ψυχικά αποθέματα να διακριθούν τα επόμενα χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις όλων των ηλικιών. Η Φιάσκα το 2019 θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κατηγορία Κ20 και θα διεκδικήσει τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, στο Μπόρας της Σουηδίας, διοργάνωση για την οποία θα ετοιμαστεί και η Ελίνα Τζένγκο, παρά το γεγονός ότι παραμένει στην κατηγορία των Κορασίδων.

Κατεβάστε την εφαρμογή