Ντεμπούτο Στεφανίδη στο Diamond League της Ντόχα

Η διαδρομή της Κατερίνας Στεφανίδη ξεκινάει και αυτή τη σεζόν από τη διοργάνωση της Ντόχα (5/5), την πρώτη στάση των αγώνων Diamond League.

Η τέταρτη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης ξεκινάει τη σεζόν με υψηλές προσδοκίες και μεγάλο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Η Στεφανίδη δεν είναι ακόμη στην κατάσταση που θα ήθελε κι αυτός είναι και ο λόγος που στον πρώτο της αγώνα θα χρησιμοποιήσει μικρότερα κοντάρια, ενώ θα αγωνιστεί με 14 διασκελισμούς.

Ακόμη είναι νωρίς. Μέχρι τώρα έχω κάνει 10 άλματα με 14 διασκελισμούς. Ο Μιτς δεν ήθελε να πιεστώ και να μπω με ολόκληρη τη φόρα μου. Επίσης στη Ντόχα συνήθως ο αέρας είναι κακός“, είπε η Στεφανίδη που αναχωρεί σήμερα για το Κατάρ.

Θεωρώ πως στο Women Gala της Φιλοθέης (17/5), στον δεύτερο αγώνα μου στη σεζόν, θα είμαι έτοιμη να αγωνιστώ με 16 διασκελισμούς. Μέσα στον Ιούνιο υπάρχουν πολλοί αγώνες ανάμεσα σε αυτούς το Diamond League της Ρώμης στις 2 Ιουνίου και αυτό του Παρισιού στις 9 Ιουνίου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να καταλήξουμε στο αγωνιστικό πρόγραμμα“, είπε η αθλήτρια που θα είναι παρούσα και στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Κουορτάνε της Φινλανδίας.

Το επίπεδο του αγώνα στη Ντόχα θα είναι υψηλό, αφού στη Ντόχα θα είναι παρούσες οι κορυφαίες του αγωνίσματος. Ανάμεσα σε αυτές η Κέιτ Μουν, η Σάντι Μόρις, η Χόλι Μπράντσοου και η Τίνα Σούτεϊ

Η Στεφανίδη το περασμένο καλοκαίρι ξεπέρασε τα 4,75 μ. και αναδείχθηκε ασημένια πρωταθλήτρια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και το χειμώνα κατέλαβε την τέταρτη θέση στο Ευρωπαϊκό της Κωνσταντινούπολης.

Κατεβάστε την εφαρμογή