“Η απώλεια του Βασίλη Σεβαστή αφήνει τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και τον ελληνικό στίβο”

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, με αφορμή την απώλεια του στενού του συνεργάτη, Βασιλη Σεβαστή, προχώρησε στην εξής δήλωση:

“Η απώλεια του Βασίλη Σεβαστή αφήνει τεράστιο κενό στον ελληνικό αθλητισμό και τον ελληνικό στίβο.

Ο Βασίλης αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στον αθλητισμό. Πρωταθλητής με μεγάλες διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, άξιος προπονητής και παιδαγωγός, κορυφαίο διοικητικό στέλεχος. Η μεγάλη αγάπη του για το στίβο, ήταν το σταθερό κίνητρο του για προσφορά. Ως πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ άλλαξε την πορεία του στίβου στη χώρα μας, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για τη θετική του πορεία σε αγωνιστικό, αναπτυξιακό και διοικητικό επίπεδο. Καμία περιγραφή δεν είναι αρκετή για να αποτυπώσει την τεράστια προσφορά του.

Όσοι είχαμε την τύχη και τη χαρά να συνεργαστούμε μαζί του, θα θυμόμαστε πάντα το πάθος, τη συνέπεια, τις διοικητικές του ικανότητες, την εντιμότητα του. Όλα όσα χαρακτηρίζουν έναν αγνό εθελοντή και ένα κορυφαίο αθλητικό διοικητικό στέλεχος.

Είναι δύσκολο να αποχαιρετήσω το Βασίλη. Το φίλο, το μέντορα στα διοικητικά του αθλητισμού, το στενό συνεργάτη για πάνω από 20 χρόνια.

Η σκέψη όλων μας βρίσκεται στη γυναίκα, τις κόρες του, τον αγαπημένο του εγγονό.

Για το Βασίλη Σεβαστή, που φεύγει δικαιωμένος για όσα έχει προσφέρει στον Ελληνικό στίβο, νοιώθουμε σήμερα τη συντριβή του αποχωρισμού, και θα νοιώθουμε πάντα το βαθύ σεβασμό και την εκτίμηση στο νου και την μεγάλη αγάπη στην καρδιά μας”.

Κατεβάστε την εφαρμογή