Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Η στήλη «Επιμόρφωση» έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση-επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού του ΣΕΓΑΣ (προπονητές, αθλητές, διοικητικά στελέχη κ.α.) σε θέματα που τους αφορούν.
 
Για τον σκοπό αυτό διαρθρώνεται στις παρακάτω θεματικές ενότητες:
 
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
ΥΨΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Περιλαμβάνει τις εισηγήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό των σεμιναρίων, των προπονητικών καμπ και των προπονητικών συγκεντρώσεων που αφορούν στον υψηλό αθλητισμό.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Περιλαμβάνει τις εισηγήσεις και το εκπαιδευτικό υλικό των διαδικτυακών σεμιναρίων και όλων των επιμορφωτικών δράσεων του ΣΕΓΑΣ που διεξάγονται κεντρικά ή σε περιφερειακό επίπεδο (ΕΑΣ) και  αφορούν στην ανάπτυξη.
 
ΣΥΝΕΔΡΙΑ
Στην αρχική σελίδα αναφέρονται οι δεσμοί (links) των αθλητικών συνεδρίων που διεξάγονται στη χώρα μας και στην αλλοδαπή.
Η στήλη «ΕΠΑΚΑΒ» περιλαμβάνει όλες τις εισηγήσεις των ετών 2014, 2015 και 2016 και φυσικά αυτές που θα ακολουθήσουν στο μέλλον.
 
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
Περιέχει ενημερωτικό-εκπαιδευτικό υλικό (εισηγήσεις-video) για όλα τα προπονητικά καμπ του ΣΕΓΑΣ. 
 
ΑΡΘΡΑ
Περιέχει επιστημονικά και προπονητικά άρθρα τα οποία είναι ελεύθερα προσβάσιμα στο διαδίκτυο.
Για τον εμπλουτισμό της στήλης μπορείτε να στέλνετε σχετικά άρθρα δικά σας ή ελεύθερα προσβάσιμα στο διαδίκτυο, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Μετά από έγκριση της επιτροπής επιμόρφωσης θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα.
 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ – ΒΙΒΛΙΑ 
Περιέχει τίτλους βιβλίων που έχουν άμεση σχέση με τον κλασικό αθλητισμό και την προπονητική.
 
ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS
Περιέχει «συνδέσμους (links)» σημαντικών φορέων που σχετίζονται με τον κλασικό αθλητισμό, καθώς και συνδέσμων εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος.
Πιστεύουμε, ότι ο συνεχής εμπλουτισμός των θεματικών αξόνων της στήλης «Επιμόρφωση» και με την ενεργό συμμετοχή σας, θα συμβάλλει σημαντικά στην πληρέστερη ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της Ομοσπονδίας μας.