Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Η μοντελοποίηση του ετήσιου προγραμματισμού στην ελληνική πραγματικότητα και η στοχευμένη κορύφωση αυτού Ξένια Αργειτάκη Πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης ΣΕΓΑΣ (1/11/2015)

Ετήσιος προγραμματισμός του αθλητή Μιχάλη Αναστασάκη με κορύφωση στο Ευρωπαϊκό  πρωτάθλημα Νέων του 2015. Αλέξανδρος Παπαδημητρίου ομοσπονδιακός προπονητής  (1/11/2015)

Ετήσιος προγραμματισμός του αθλητή Μανώλη Καραλή  με κορύφωση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Π/Κ. Βασίλης Μεγαλοοικονόμου  ομοσπονδιακός  προπονητής  (1/11/2015)

Πλαίσιο και διαδικασία υποστήριξης αγωνιστικού και προπονητικού προγραμματισμού. Τροποποίηση σχεδιασμού. Δημήτρης Ευαγγελόπουλος (31/10/2015)

Ενημέρωση για τον προγραμματισμό των προπονητικών συγκεντρώσεων για το 2016. Ανάλυση και στόχοι. Γιάννης Κουσιώρας (31/10/2015)

Οργανόγραμμα λειτουργίας  αθλητών-προπονητών με την ένταξή τους στην κατηγορία των προεθνικών ομάδων. Αποστόλης Αποστολόπουλος (31/10/2015)

Ο μακροχρόνιος προγραμματισμός των στοιχείων προπονητικής επιβάρυνσης (αερόβια προπόνηση) στους δρόμους ημιαντοχής- αντοχής, Δημήτρης Σούλας

Η προπόνηση της φυσικής ικανότητας της αντοχής σε ό,τι αφορά την αερόβια και την αναερόβια αντοχή στις ηλικίες της αναπτυξιακης φάσης- Δημήτρης Σούλας

Προπονητικό καμπ ρίψεων Θεσσαλονίκη (4/1/2015)

Συγκριτικά στοιχεία Ελλήνων- Ξένων αθλητών- Γιάννης Κοντονάσιος

Ειδικές ασκήσεις ρίψεων ακοντισμού- Γιάννης Κοντονάσιος

Ειδικές ασκήσεις ρίψεων σφυροβολίας -Γιάννης Κοντονάσιος

Σύγκριση τεχνικών στοιχείων Βλόνταρτσικ - Βαμβουκάκη - Γιάννης Κοντονάσιος

Σύγκριση τεχνικών στοιχείων Μοροφούζι- Μενκλεμπέη- Γιάννης Κοντονάσιος

Προπονητικός Αλγόριθμος ετήσιας προετοιμασίας αθλητών ρίψεων - Παναγιώτης Τσακλής