Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Η επιθυμία του κόσμου να πάρει μέρος σε μια γιορτή του αθλητισμού και να βγει στους δρόμους προκειμένου να δείξει την διάθεση του για ζωή, αποτυπώνεται στην ταχύτητα με την οποία συνεχίζονται οι εγγραφές στο Run Greece Αλεξανδρούπολης.

Πολίτες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους στη διοργάνωση, η οποία θα γίνει την Κυριακή (28/9) στους δρόμους της πόλης. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ήδη το κλείσιμο των εγγραφών στα 5χλμ., ενώ μόλις λίγες θέσεις έχουν απομείνει στο 5αρι και στον παιδικό αγώνα, που αναμένεται να έχουν καλυφθεί μέχρι το Σάββατο. Το όριο των 1.700 εγγραφών αναμένεται να ξεπεραστεί με χαρακτηριστική ευκολία, γεγονός που γεμίζει ικανοποίηση τους διοργανωτές, δεδομένου του ότι η Αλεξανδρούπολη κάνει ντεμπούτο στη σειρά αγώνων Run Greece.

Μεταξύ εκείνων που δήλωσαν συμμετοχή είναι ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, ο Δήμαρχος της πόλης Ευάγγελος Λαμπάκης, αλλά και ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται οι απλοί πολίτες που θα επιλέξουν να βγουν στο δρόμο για να συμμετάσχουν στον αγώνα με όποιον τρόπο επιλέξει ο καθένας.