Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2022: Τσιάμης και Αναγνωστοπούλου συνεχίζουν τα σερί νικών τους

Την 11η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έφτασε ο Δημήτρης Τσιάμης (ΟΣΦΠ) και το κατάφερε συνδυάζοντας μια πολύ καλή επίδοση. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο τριπλούν αναδείχθηκε νικητής με 16,82 μ. (0,4) στο μοναδικό έγκυρο άλμα του στο σημερινό αγώνα.

Ο Τσιάμης, ο οποίος κυριαρχεί εδώ και πολλά χρόνια στο αγώνισμα, ήταν νικητής στην τελευταία διοργάνωση που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη το 2009. Ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη πριν το Βαλκανικό Πρωτάθλημα είχε νοσήσει από τον covid-19. γεγονός που δεν επηρέασε καθόλου την απόδοση του. “Το σημερινό αποτέλεσμα δεν αντιπροσωπεύει την κατάσταση μου. Σήμερα θα μπορούσα να έχω κάνει πάνω από 17,00 μέτρα. Έκανα κάποια λάθη που μου στέρησαν αυτή τη δυνατότητα, ωστόσο θεωρώ πως έχω το χρόνο να κυνηγήσω ακόμη καλύτερες επιδόσεις“, είπε ο Τσιάμης, ο οποίος είναι εντός πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου. Δεύτερος στο τριπλούν ήταν ο Νίκος Ανδρικόπουλος (Αμεινίας Μεσογείων) με 15,72 μ. (2,5) και τρίτος ο Δημήτρης Κούτσικας (ΑΕΚ) με 15,38 μέτρα. Ο Τσιάμης πλέον κυνηγάει την πρόκριση για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, μέσω του ράνκινγκ.

Η Αναγνωστοπούλου έφτασε στις 12 νίκες

Στις 12 νίκες έφτασε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου (ΓΣ Ηλιούπολης) σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Η έμπειρη αθλήτρια συνέχισε το σερί των νικών της πετυχαίνοντας επίδοση 58,42μ. Η Αναγνωστοπούλου ελπίζει σε πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν, μέσω της διαδικασίας του ράνκινγκ, που ¨κλείνει” την αύριο. Δεύτερη στο αγώνισμα ήταν η Δέσποινα- Αρετή Φιλιππίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) με 48,29μ. και τρίτη η Μαρία Αλεξέεβα (Αίολος Μακεδονίας) με 46,07 μέτρα.
Οι συνθήκες ήταν λίγο περίεργες γι’ αυτό οι καλές επιδόσεις ξεκίνησαν μετά την 3η προσπάθεια που καλυτερεύσαν. Ήταν η 12η συνεχομένη νίκη μου με ιδιαίτερη επίδοση γιατί θέλω να είμαι στην 30η θέση του ράνκινγκ“, είπε η Αναγνωστοπούλου.

Κατεβάστε την εφαρμογή