Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Επιστροφή στις προπονήσεις για την Νίκη Πανέττα, που μετά την πολύμηνη αποχή από την αγωνιστική δράση, λόγω προβλημάτων τραυματισμού ξεκίνησε την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν.

Η αθλήτρια του τριπλούν εδώ και δύο εβδομάδες ξεκίνησε την προετοιμασία της στο Ολυμπιακό Στάδιο υπό την καθοδήγηση του Θανάση Σιούντρη. Αρχικός στόχος για την επόμενη σεζόν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, το οποίο θα γίνει στην Πράγα.


«Είμαι χαρούμενη που επέστρεψα και πάλι στις προπονήσεις. Ξεκουράστηκα μεγάλο διάστημα και πλέον έχω απαλλαχτεί από τους πόνους στη  μέση και στο ισχίο. Είμαι ήδη δύο εβδομάδες με τον Θανάση Σιούντρη και είμαι ικανοποιημένη από την δουλειά που κάνουμε», είπε η Πανέττα και συμπλήρωσε: «Θέλω να ρίξω το βάρος μου και στις δύο σεζόν. Υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που είναι ιδανική ευκαιρία να διεκδικήσω μια καλή παρουσία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχω τραυματισμούς και να μπορώ να δουλεύω χωρίς προβλήματα». Η έμπειρη αθλήτρια το 2014 δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν, εξαιτίας των ενοχλήσεων στη μέση.