Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Από την Σητεία ξεκινάει η χρονιά για την Μαρία Μπελιμπασάκη, που μετά την υψηλών απαιτήσεων σεζόν έχει ήδη βάλει στόχους για την επόμενη.

Η αθλήτρια του Μιχάλη Γωγιωτάκη ξεκίνησε σε χαλαρούς ρυθμούς την προετοιμασία της για το 2015, εκεί όπου ξεχωρίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου, αλλά και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων, το οποίο θα γίνει στο Ηράκλειο κι έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.

Προπονητής και αθλήτρια θα περάσουν το πρώτο μέρος της προετοιμασίας στην Κρήτη και στη συνέχεια θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να πραγματοποιήσουν τον δεύτερο κύκλο της χειμερινής περιόδου.

Η Μπελιμπασάκη όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα στηρίξει τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνου μαστού «Αλμα ζωής» και θα είναι παρούσα στον αγώνα, που θα γίνει την Κυριακή (28/9) στο Ζάππειο. Μάλιστα η 23χρονη θα δώσει την εκκίνηση στα 5χλμ. Η Μπελιμπασάκη συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία του συλλόγου κατά του καρκίνου του μαστού.