Στην περιοχή «Βαρέα» στα Μέγαρα θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 23 Μαρτίου, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ των κατηγοριών ανδρών, γυναικών και νέων. Παράλληλα θα διεξαχθεί και ημερίδα βάδην 10χλμ εφήβων, νεανίδων, παίδων και 5χλμ κορασίδων.

Οι ώρες εκκινήσεως σύμφωνα με την προκήρυξη των αγώνων θα γίνει 09:30 για τα 20χλμ ανδρών, νέων (α) και 10χλμ εφήβων, παίδων. Στις 09:35 θα δοθεί η εκκίνηση στα 20χλμ γυναικών, νέων (γ) και 10χλμ νεανίδων ενώ στις 09:40 για τα 5χλμ κορασίδων.   
Οι αγώνες 20.000μ. Βάδην Α-Γ, 10.000μ. Βάδην Ε-Ν-Π και 5.000μ. Κ αποτελούν ένα από τα κριτήρια πρόκρισης για συμμετοχή αθλητών-τριών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην Α-Γ-Ε-Ν-Π-Κ που θα διεξαχθεί στις 12 Απριλίου στη Βουλγαρία.

Για τις δηλώσεις συμμετοχής δόθηκε παράταση και έτσι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τις στέλνουν μέχρι και την Πέμπτη 20 Μαρτίου ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε το έντυπο συμμετοχής και ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης του αγώνα.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας την προκήρυξη

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το αρχείο δήλωσης συμμετοχών

OSense O-Sense