Σπουδαία επίδοση από την Αναγνωστοπούλου με 62,40 μέτρα

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου πέτυχε σπουδαία επίδοση στη δισκοβολία στη διάρκεια των αγώνων “Κνώσεια” στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η έμπειρη αθλήτρια στην πρώτη της βολή πέτυχε 62,40 μ. για να βελτιώσει το 61,53 μ. που είχε από τις 22 Ιουλίου του 2017. Η αθλήτρια έδειξε έτοιμη να διεκδικήσει την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, κάτι που θα μπορέσει να πετύχει να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις πάνω από τα 60,00 μέτρα.

Η αθλήτρια μετά το 62,40 μ. έκανε δύο ακόμη προσπάθειες και στη συνέχεια σταμάτησε, καθώς είχε μια ενόχληση στον ώμο. «Δεν ήθελα να επιβαρύνω τον ώμο, καθώς έχω τρεις σημαντικούς αγώνες μπροστά μου, στους οποίους θέλω να κάνω καλές εμφανίσεις προκειμένου να διεκδικήσω την πρόκριση στο Όρεγκον. Περίμενα καιρό να έρθει αυτή η επίδοση. Συνεχίζω με την ίδια σκληρή δουλειά και με στόχο εξίσου καλές παρουσίες. Το βασικότερο ζητούμενο για εμένα είναι να σταθεροποιηθώ σε αυτές τις επιδόσεις», είπε αρχικά η Αναγνωστοπούλου και συμπλήρωσε: «Ηρθε η στιγμή μου σήμερα. Πλέον είμαι πιο σίγουρη και πιο έμπειρη». Η αθλήτρια θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στη Θεσσαλονίκη «Κώστας Σπανίδης» κι έπειτα θα συνεχίσει στο Βαλκανικό και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

 Δυνατός αγώνας και στη δισκοβολία Ανδρών

Πολύ δυνατός αγώνας έγινε και στα στη δισκοβολία των Ανδρών, εκεί όπου μετείχε ένας από τους κορυφαίες αθλητές του αγωνίσματος στην Ευρώπη, ο Κύπριος Απόστολος Παρέλλης. Ο αθλητής ήταν νικητής με 61,95 μ. στο δεύτερο αγώνα του στη φετινή σεζόν, μετά το 65,54 μ. στη Λεμεσό. Πάνω από τα 60 μ. έστειλε το δίσκο και ο Χριστόφορος Γενέθλης (Κύπρος), που ήταν δεύτερος με 60,40 μέτρα. Καλή παρουσία πραγματοποίησε ο Ιάσονας Θανόπουλος που ήταν τρίτος στο σημερινό αγώνα με 58,25 μ., επίδοση που είναι φετινό του ρεκόρ και η τρίτη καλύτερη επίδοση της καριέρας του. Τις σταθερές του εμφανίσεις στη σεζόν συνέχισε ο έφηβος Κώστας Μπουζάκης, που με τον ανδρικό δίσκο πέτυχε 56,42 μ. και κατέλαβε την πέμπτη θέση στον αγώνα.

Κατεβάστε την εφαρμογή