Δεύτερη θέση για την Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ με 4,65 μ., έκτη η Κυριακοπούλου με 4,45 μ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου ξεκίνησαν σήμερα τη διαδρομή τους στη σειρά αγώνων Diamond League στο Μπέρμιγχαμ.

Η Στεφανίδη στο Μπέρμιγχαμ ξεκίνησε τον βασικό κύκλο αγώνων και ξεπέρασε τα 4,65 μ., επίδοση που της έδωσε τη δεύτερη θέση μαζί με την Τίνα Σούτεϊ.

Η τέταρτη στους Ολυμπιακούς του Τόκιο ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,45 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,55 μ. και 4,65 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια τοποθετήθηκε στα 4,73 μ., ύψος που η αθλήτρια δεν κατάφερε να ξεπεράσει.

“Είμαι ευχαιριστημένη με τον σημερινό μου αγώνα, καθώς έχω αρχίσει να αισθάνομαι καλά πάνω στο άλμα. Γενικά ήταν δύσκολες συνθήκες, όπως κάθε χρόνο εδώ. Παρόλα αυτά έβαλα το μεγαλύτερο κοντάρι μου για φέτος. Εχω ένα θέμα με την φόρα μου, το οποίο φαίνεται να βελτιώνεται από αγώνα, σε αγώνα”, είπε η Στεφανίδη με το τέλος του αγώνα της στο Μπέρμιγχαμ. Η αθλήτρια τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα απ΄όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία της. Η Στεφανίδη με 4,65 μ. ισοφάρισε το φετινό της ρεκόρ.

Το ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν έκανε σήμερα η Κυριακοπούλου. Η όγδοη ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεπέρασε τα 4,45 μ., επίδοση που της έδωσε την έκτη θέση. Η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή άργησε να βρει το ρυθμό της, αφού χρειάστηκε τρία άλματα τόσο τα 4,30 μ., όσο και τα 4,45 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια δεν μπόρεσε να υπερβεί τα 4,55 μέτρα. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Σάντι Μόρις με 4,73 μέτρα. Ο αγώνας στο Μπέρμιγχαμ έγινε με αρκετά δύσκολες συνθήκες, αφού όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αθλήτριες είχαν πρόβλημα με τον πλάγιο δυνατό άνεμο.

Κατεβάστε την εφαρμογή