Η Κατερίνα Στεφανίδη αγωνίζεται στο Πουέρτο Ρίκο την Πέμπτη (12/5)

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Πουέρτο Ρίκο, προκειμένου να συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Πονσέ την Πέμπτη (12/5).

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει ξεκινήσει τους αγώνες της από νωρίς, ώστε μέσα από αυτούς να βρεθεί σταδιακά στην κατάσταση που θέλει. Η “χρυσή” ολυμπιονίκης του Ρίο και τέταρτη το 2021 στο Τόκιο αναμένεται να κάνει τον πρώτο της αγώνα με ολόκληρη της τη φόρα, ύστερα από τις δύο εμφανίσεις σε Τέξας και Καλιφόρνια, όπου είχε αγωνιστεί με μικρότερη φόρα.

Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τη χρονιά με 4,65 μ. στις 24 Μαρτίου, ωστόσο ακόμη δεν είναι στην κατάσταση που θέλει, δεδομένο του ότι οι αγώνες στόχοι της χρονιάς απέχουν ακόμη χρονικά.

Η Σάντι Μόρις θα κάνει ντεμπούτο της στη θερινή σεζόν στο μίτινγκ του Πουέρτο Ρίκο, στον πρώτο της αγώνα μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι. Η Στεφανίδη μετά το Πουέρτο Ρίκο θα έρθει στην Ευρώπη για το πρώτο της Diamdond League στη σεζόν, στο Μπέρμιγχαμ στις 19 Μαΐου.

Κατεβάστε την εφαρμογή