Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ. θα γίνει στο Αθλητικό Κέντρο Καμαρίτσας στη Λαμία το Σάββατο (7/5) με τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων αθλητών και αθλητριών των αγωνισμάτων.

Στους Άνδρες ξεχωρίζει ο περσινός νικητής στην απόσταση Μάριος Αναγνώστου (Αναγέννηση Λαμίας), ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό του 29.36.64 από το 2019. Σε αυτό θα τον βοηθήσει και ο συναγωνισμός με τον Μάρκο Γκούρλια (Παναξιακός ΑΟ), που επίσης είναι καλά. Με ενδιαφέρον αναμένεται στην ίδια κούρσα η συμμετοχή τόσο του Δημήτρη Τσάκαλου (ΓΣ Αμαρουσίου) όσο και του Κώστα Σταμούλη (ΓΑΣ Αγρινίου),

Δίχως το μεγάλο φαβορί θα γίνει ο αγώνας των γυναικών με τις Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου), Ισμήνη Παναγιωτοπούλου (ΟΚΑ Καβάλας), Καλλιόπη Σκαρπέτη (ΠΓΣ), Ρία - Ειρήνη Μιχαλά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας). 

Οι αγώνες θα μεταδοθούν σε Livestreaming μετάδοση στο κανάλι του ΣΕΓΑΣ στο Youtube.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Το πρόγραμμα
18:30 10.000 μ. Ανδρών & Κ23 Ανδρών Α΄ Τελική Σειρά
19:15 10.000 μ. Γυναικών & Κ23 Γυναικών Β΄ Τελική Σειρά
20:00 10.000 μ. Ανδρών & Κ23 Ανδρών Β΄ Τελική Σειρά