Με την αυριανή συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο της Καστοριάς δίνεται ουσιαστικά η εκκίνηση για τον τέταρτο αγώνα της σειράς Run Greece που θα γίνει στην πόλη την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου.

Στην αυριανή παρουσίαση του αγώνα που οργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η περιφερειακή ενότητα Καστοριάς, ο Δήμος Καστοριάς η ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και η WIND HELLAS, στις 12.00 στο Δημαρχείο, θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν μεταξύ των άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής, ο πρόεδρος της επιτροπής αγώνων και μέλος του ΔΣ του ΣΕΓΑΣ Θανάσης Ράπτης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Νίκος Παναγιώτου και ο εκπρόσωπος της WIND HELLAS Νίκος Καραντίνος.

Η Καστοριά είναι ο πρώτος φθινοπωρινός σταθμός των αγώνων για το 2014 και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014. Περιλαμβάνει τον καθιερωμένο πλέον Ημιμαραθώνιο Καστοριάς με διαδρομή γύρω από τη λίμνη, αγώνες δρόμου 10 και 5 χλμ στο κέντρο της πόλης, αλλά και αγώνα 1000μ για παιδιά Δημοτικού.

Οι εγγραφές

Οι εγγραφές γίνονται μέσω της ιστοσελίδας www.run-greece.gr και έχουν ξεκινήσει από την 1η Αυγούστου. Οι ενδιαφερόμενοι  έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν εγγραφή εκτός από το διαδίκτυο και στα γραφεία της ΕΑΣ Δυτικής Μακεδονίας (Αγ. Αθανασίου 36). Οι φίλοι που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι η προθεσμία για την συμμετοχή τους λήγει την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου.

Κάθε πόλη δίνει τον καλύτερο εαυτό της και ο συναγωνισμός για ρεκόρ συμμετοχών αλλά και των καλύτερων επιδόσεων, επιδιώκουν να γίνουν στην πόλη τους.  Ετσι επιτυγχάνεται και ο  σκοπός των αγώνων που είναι να βγουν οι κάτοικοι των πόλεων από τα σπίτια τους, να συμμετάσχουν στη γιορτή τρέχοντας, περπατώντας ή χειροκροτώντας τους δρομείς.

Πέρσι ο αγώνας της Καστοριάς που είχε διεξαχθεί 26 Μαΐου γνώρισε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία κάτι που οι τοπικοί φορείς δίνουν την υπόσχεση ότι θα επανηληφθεί και στην φετινή διοργάνωση.  

 

OSense O-Sense