Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

photo: Jiri Kottas

Λίγο πριν το φινάλε της φετινής σεζόν και την ...έναρξη της νέας προπονητικής χρονιάς ο Κώστας Δουβαλίδης δείχνει να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση. Ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων πήρε μέρος στο μίτινγκ του Ροβερέτο, όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο αγώνισμα με 13.39 (1,2), επίδοση που αποτελεί φετινό του ρεκόρ και βελτιώνει το 13.44 που είχε πετυχει την 1η Ιουνίου στην Μπελιντζόνα.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ πραγματοποίησε πολύ καλή κούρσα και έχασε μόνο από τον πρώην κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ, Κουβανό Ντάιρον Ρόμπλες, ο οποίος πέτυχε 13.29. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έκλεισε έτσι με χαμόγελα μια αρκετά δύσκολη για εκείνον σεζόν, στη διάρκεια της οποίας είχε αρκετές υποχρεώσεις με τη σχολή του, αλλά και προβλήματα τραυματισμών. Την τρίτη θέση στον αγώνα πήρε ο Αμερικανός Τάιρον Ακινς με 13.63. Ο πρωταθλητής μας θα ξεκουραστεί κι έπειτα θα ξεκινήσει την προετοιμασία του για την επόμενη χρονιά.