Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση
Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, βρέθηκε στα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να κάνει την εγγραφή του στο 1ο Run Greece της ακριτικής πόλης, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου στις 28 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ.
Ο κ.Γεροντόπουλος που είναι γνωστός... λάτρης του αθλητισμού αλλά όπως δηλώνει με ελλιπή εκγύμναση λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, προέτρεψε του κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου και όλης της Θράκης, να… τολμήσουν το αποφασιστικό βήμα στην καθημερινότητα τους. Να τρέξουν ή να περπατήσουν στο Run Greece, αλλάζοντας τρόπο ζωής και κάνοντας τον πιο υγιεινό, πιο κινητικό, πιο ζωντανό.
Ακόμα δήλωσε ότι πρέπει όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, μέσα και από την τηλεοπτική κάλυψη της δημόσιας τηλεόρασης, ότι η επαρχία και ιδιαίτερα η ακριτική Θράκη, ξέρει να στηρίζει τέτοια μεγάλα γεγονότα και μάλιστα να πρωτοπορεί. Τέλος τόνισε και την μεγάλη ευκαιρία προβολής της περιοχής μας, αυξάνοντας μέσω του αθλητικού τουρισμού τους λάτρεις και τους επισκέπτες της περιοχής μας.