Με επιτυχία συνεχίζονται τα διαδικτυακά σεμινάρια της Ομοσπονδίας

Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα διαδικτυακά σεμινάρια της Ομοσπονδίας, που στοχεύουν στην επιμόρφωση των τεχνικών όλης της χώρας.

Τη Δευτέρα (24/1) έγινε η παρουσίαση των αγώνων στόχων της Ομοσπονδίας από τον τεχνικό Διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου και τον τεχνικό αναπτυξιακών κατηγοριών, Στέφανο Ματάκη. Η συμμετοχή στο σεμινάριο ήταν μεγάλη, με παρουσία ομοσπονδιακών και σωματειακών προπονητών από όλη χώρα.

Το 7ο διαδικτυακό σεμινάριο της Ομοσπονδίας θα γίνει την Δευτέρα (7/2) και θα αφορά στη μεθοδολογία προπόνησης στους δρόμους ημιαντοχής-αντοχής από το υπό έκδοση βιβλίο του ΣΕΓΑΣ που αναφέρεται στην προπόνηση των αθλητών/τριών των αναπτυξιακών ηλικιών.

Πιο συγκεκριμένα, θα αναλυθούν οι ζώνες εντάσεων που χρησιμοποιούνται στους δρόμους ημιαντοχής-αντοχής, καθώς και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προπόνησης αντοχής στο αναερόβιο κατώφλι στις αναπτυξιακές ηλικίες. Την εισήγηση θα κάνουν ο συντονιστής αποστάσεων του ΣΕΓΑΣ, Δημήτρης Θεοδωρίδης και ο προπονητής και καθηγητής πανεπιστημίου Δημήτρης Σούλας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή πατώντας εδώ μέχρι το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου

Ημ/νία διεξαγωγής: 7-2-22
Ώρα: 21.00-22.30
Τίτλος: «Η χρήση του μοντέλου των ζωνών έντασης (επτάζωνο) στην προπόνηση των δρόμων ημιαντοχής – αντοχής»
Εισηγητής: Δημήτρης Σούλας τ. καθηγητής κλασικού αθλητισμού ΣΕΦΑΑ Π.Θ., προπονητής στίβου.
Τίτλος: «Η αναγκαιότητα της προπόνησης του Αναερόβιου Κατωφλιού στους δρόμους ημιαντοχής – αντοχής στους αθλητές της αναπτυξιακής φάσης»
Εισηγητής: Δημήτρης Θεοδωρίδης, Συντονιστής προπονητής αγωνισμάτων ημιαντοχής-αντοχής ΣΕΓΑΣ.

Κατεβάστε την εφαρμογή