Στην Καρλσρούη ο πρώτος αγώνας του Καραλή στη χειμερινή περίοδο

Ο Εμμανουήλ Καραλής ξεκινάει τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο στις 28 Ιανουαρίου στο Indoor Tour της Καρλσρούης.

Ο 4ος στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μετέθεσε κατά μία εβδομάδα το ντεμπούτο του στη σεζόν, λόγω της αναβολή του μίτινγκ του Παρισιού κι έτσι θα αρχίσει τη σεζόν σε μια από τις κορυφαίες διοργανώσεις της περιόδου.

Ο αθλητής του Παναγιώτη Συμεωνίδη στην συνέχεια θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Βερολίνου (4/2) και λίγες αργότερα θα είναι στην Ουψάλα (9/2) για τον αγώνα του Μόντο Ντουπλάντις. Ο Καραλής έπειτα θα κάνει δύο διαδοχικούς αγώνες σε Λιεβέν (17/2) και Κλερμόν Φεράν (19/2) για να επιστρέψει στη συνέχεια στην Ελλάδα και να αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (26-27/2). Ο νεαρός το καλοκαίρι ξεπέρασε τα 5,80 μ., επίδοση που θέλει να βελτιώσει το χειμώνα και να διεκδικήσει τη διάκριση στο Παγκόσμιο κλειστού του Βελιγραδίου. 

Εξάλλου στο εθνικό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας στη Σόφια θα αγωνιστούν στις 21-22 Ιανουαρίου η Ανδριάννα Φέρρα στα 400 μ. και η Μαρία Γάτου στα 60 μέτρα.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο θα γίνει το ντεμπούτο του Παναγιώτη Τριβυζά στα 60 μ., που όπως ήδη έχει ανακοινώσει στα social media θα δώσει το παρών στο μίτινγκ της Λιόν το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, ενώ στις 29 του ίδιου μήνα θα αγωνιστεί στη Βουδαπέστη. 

Στη Λιόν επέλεξε να ανοίξει τη χρονιά και η Αναστασία Μαρινάκου με συμμετοχή στα 3.000 μέτρα. Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ προέρχεται από τις πολύ καλές εμφανίσεις στον Μαραθώνιο της Αθήνας σε 5χλμ. και 10χλμ., αλλά και στον ανώμαλο δρόμο και πλέον στρέφει την προσοχή της στη χειμερινή δράση. 

Κατεβάστε την εφαρμογή