Η Εκτελεστική Επιτροπή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας επικυρώθηκε η Εκτελεστική Επιτροπή Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου.

Η Επιτροπή έχει μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτή που “έτρεξε” με μεγάλη επιτυχία τη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου του 2021, που ήταν το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός μετά την πανδημία του ιού covid-19 και στο οποίο η Ομοσπονδία έδωσε την αίγλη που του αρμόζει.

Την ευθύνη της Επιτροπής θα έχει η κ. Σακοράφα, που παραμένει στη θέση της προέδρου, ενώ ρόλο συμβούλου διοίκησης σε όλους τους αγώνες σε δημόσιο δρόμο θα έχει ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης.

Τεχνικός διευθυντής του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, αναλαμβάνει ο Δημήτρης Χαλβατζάρας, ο οποίος είχε μεγάλη συμβολή στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας του 2021. Το ρόλο του συντονιστή του Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου Αθήνας θα έχει ο γενικός διευθυντής της Ομοσπονδίας, Σωτήρης Κυρανάκος.

Το πρώτο κορυφαίο δρομικό γεγονός της χρονιάς, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, θα διεξαχθεί στις 20 Μαρτίου.

Η Επιτροπή επικυρώθηκε κατά πλειοψηφία. Υπέρ ψήφισαν οι: Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη.

Απείχαν από τη διαδικασία οι: Ηλίας Βασιλειάδης, Χάρης Παπαδιάς, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσώνης, Κωνσταντίνα Ρετσινά. Λευκό ψήφισαν: οι Γιάννης Μπόλας, Γιάννης Θεμελίδης. Απουσίαζαν οι Στέλιος Δημότσιος, Τασούλα Κελεσίδου.

Εκτελεστική Επιτροπή Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου

Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα
Τεχνικός σύμβουλος διοίκησης για αγώνες σε δημόσιο δρόμο: Ηλίας Ζαχαρόγιαννης
Τεχνικός διευθυντής Μαραθωνίου Αθήνας και Ημιμαραθωνίου Αθήνας: Δημήτρης Χαλβατζάρας
Συντονιστής Μαραθωνίου Αθήνας και Ημιμαραθωνίου Αθήνας: Σωτήρης Κυρανάκος

Μέλη

Γιώργος Γιατρουδάκης
Παναγιώτης Μελαχρινός
Γιάννης Λιούμπας
Κώστας Τριαντάφυλλος
Νότης Παπούλιας
Μάρκος Καλούδης
Αγγελική Προκάκη
Γεωργία Σαγιαδινού
Αποστολία Λέκκα

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή