Οι νέοι τεχνικοί σύμβουλοι και οι υπεύθυνοι στα Κέντρα Υψηλού Αθλητισμού

 

Τα 17 ονόματα των τεχνικών συμβούλων που θα κληθούν να αποτελέσουν το σύνδεσμο της Ομοσπονδίας με τις Τοπικές ΕΑΣ επικυρώθηκαν στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

Παλαιοί και νέοι τεχνικοί θα κληθούν να φέρουν σε πέρας τις νέες τους υποχρεώσεις και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλητισμού στη βάση. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να αναβαθμίσει το ρόλο των τεχνικών συμβούλων, που θα είναι στην ουσία αυτοί που θα μεταφέρουν την εικόνα που επικρατεί στην περιοχή ευθύνης τους, στον κεντρικό ΣΕΓΑΣ. Οι τεχνικοί σύμβουλοι θα παρακολουθούν και θα στηρίζουν την πορεία αθλητών και αθλητριών των μικρών κατηγοριών και θα είναι κοντά στα σωματεία και τους προπονητές, ενώ θα αναδεικνύουν τα προβλήματα που θα προκύπτουν.

 

Στη διάρκεια του συμβουλίου επικυρώθηκαν και τα ονόματα τριών τεχνικών, που αναλαμβάνουν την ευθύνη των τριών Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού. Ο προπονητής Βασίλης Συρόπουλος θα έχει την ευθύνη του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού Βορείου Ελλάδος, ο Γιώργος Οικονομίδης του Αγίου Κοσμά και ο Σπύρος Βασδέκης του Ολυμπιακού Σταδίου. Οι τρεις τεχνικοί θα βρίσκονται σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία και θα μεριμνούν για την εύρυθμη λειτουργία των Κέντρων, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία αθλητών και αθλητριών των εθνικών ομάδων.

 

Τα ονόματα των τεχνικών συμβούλων του ΣΕΓΑΣ επικυρώθηκαν κατά πλειοψηφία αφού υπέρ ψήφισαν οι Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Γιάννης Μπόλας, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη, Ηλίας Βασιλειάδης, Χάρης Παπαδιάς. Λευκό οι: Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσώνης, Κωνσταντίνα Ρετσινά. Οχι ψήφισε ο Γιάννης Θεμελίδης. Απουσίαζαν οι Στέλιος Δημότσιος, Τασούλα Κελεσίδου.

 

Τα ονόματα των τεχνικών που αναλαμβάνουν την ευθύνη των τριών κέντρων πέρασαν κατά πλειοψηφία. Υπέρ ψήφισαν οι:  Σοφία Σακοράφα, Κώστας Κεντέρης, Ιάκωβος Πετσούλας, Παναγιώτης Μελαχρινός, Γιώργος Γιατρουδάκης, Γιάννης Λιούμπας, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Δημάκος, Παρασκευή Παχατουρίδου, Πέτρος Μαντάς, Κώστας Τριαντάφυλλος, Μαρία Μπελιμπασάκη. Λευκό οι:  Ηλίας Βασιλειάδης, Χάρης Παπαδιάς, Αλέξης Αλεξόπουλος, Κώστας Γκατσιούδης, Γιάννης Μπόλας,  Βασίλης Οικονόμου, Νίκος Τσώνης, Κωνσταντίνα Ρετσινά. Οχι ψήφισε ο Γιάννης Θεμελίδης. Απουσίαζαν οι Στέλιος Δημότσιος, Τασούλα Κελεσίδου

Αναλυτικά τα ονόματα των τεχνικών συμβούλων ανά ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ

Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης: Τάσος Μωϋσιάδης
Θεσσαλονίκης: Ματθαίος Καϊσίδης
Κεντρικής Μακεδονίας: Χρήστος Χατζηβασιλείου
Δυτικής Μακεδονίας: Γιώργος Θεοδωρίδης
Ηπείρου: Βασίλης Πλάτωνας
Κέρκυρας: Νίκος Μόσχος
Θεσσαλίας: Χρήστος Λιάκας
Ανατολικής Στερεάς- Εύβοιας: Κώστας Μπουλούκος
Αθήνας: Χρύσανθος Καρούζος
Πειραιά και Νοτιοδυτικής Αττικής: Στέφανος Ματάκης
Περιφέρειας Πελοποννήσου: Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος
Βόρειας Πελοποννήσου: Κώστας Μπούσιας
Λέσβου: Ελένη Μαριγλή
Χίος – Σάμου: Γιάννης Πετρής
Κυκλάδων: Πέτρος Σιδερής
Δωδεκάνησου: Κατερίνα Κάτρη
Κρήτης: Μάρκος Καλούδης

Κατεβάστε την εφαρμογή