Χαρούμενη, ανακουφισμένη και αποφασισμένη να δώσει συνέχεια στην εμφάνιση της Ζυρίχης, εμφανίστηκε στην μικτή ζώνη η Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Η Κατερίνα Στεφανίδη σημάδεψε ευχάριστα την παρουσία της ελληνικής ομάδας στην 22η στάση της διοργάνωσης, με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο επί κοντώ.


«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη, είμαι εκστασιασμένη. Εκανα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου. Στάθηκα λίγο άτυχη στο 4,65 μ., όμως, είμαι πολύ χαρούμενη. Αισθανόμουν λίγο κουρασμένη από τον προκριματικό, όμως, ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας ήταν πολύ καλός και με βοήθησε να κάνω έναν πολύ καλό τελικό», είπε η Στεφανίδη, που έχει γευτεί την επιτυχία τόσο στην κατηγορία των κορασίδων, όσο και των Νεανίδων και Νέων.
«Στις μικρές κατηγορίες είχα αρκετά μετάλλιο, όμως, μου πήρε αρκετά χρόνια για να κατακτήσω το πρώτο μου στην κατηγορία των γυναικών. Νομίζω πως αυτός ο αγώνας είναι μια ωραία αρχή για εμένα. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Μπέρμιγχαμ και έπειτα θα επιστρέψω στη Ζυρίχη για τον τελικό τω Diamond League», κατέληξε.

OSense O-Sense