Ραντεβού στα Τρίκαλα για τους κορυφαίους των μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων

Το παραδοσιακό, τα τελευταία χρόνια, ραντεβού των αθλητών και αθλητριών των μεσαίων αποστάσεων θα δοθεί την Κυριακή (31/10) στην Πηγή Τρικάλων.

Στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” αθλητές και αθλήτριες απ΄όλη τη χώρα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο δρόμο, μια διοργάνωση γιορτή για τις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις, την οποία διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Πολλά από τα κορυφαία ονόματα των δρόμων είναι ήδη στα Τρίκαλα, προκειμένου να κάνουν έναν ακόμη δυνατό αγώνα και παράλληλα να διεκδικήσουν θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος, που του Δουβλίνου (12/12), αφού η διοργάνωση αποτελεί το ένα από τα κριτήρια πρόκρισης.

Θέση εκκίνησης στους Άνδρες θα πάρουν ο δεύτερος και ο τρίτος της περσινής διοργάνωσης Κώστας Γκελαούζος (ΠΑΟ) και Γιώργος Μίνο (ΠΑΟ), ο νικητής στη διοργάνωση του 2019 Μάρκος Γκούρλιας (ΓΣ Γλυφάδας), αλλά και οι Γιώργος Τάσσης (ΓΣ Σπαρτιακός), Παναγιώτης Καραίσκος (Πανελλήνιος), Χαράλαμος Πιτσώλη (ΓΑΣ Ιλισσός), Λάμπρος Μαλτέζος (ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας) και Γιάννης Ζερβάκης (ΑΟ Τρίτων Χαλκίδας). Στους Κ23 ο Δημήτρης Τσάκαλος (ΓΣ Αμαρουσίου) και ο Νέστορας Κολλιός (ΑΓΣΙ) αναμένεται να διεκδικήσουν την κορυφή, αφού προέρχονται από καλές εμφανίσεις στη θερινή σεζόν.

Στις γυναίκες η Αναστασία Μαρινάκου (ΓΕΑ Τρικάλων) φαίνεται να έχει το προβάδισμα ωστόσο δεν είναι η μόνη που κοιτάζει την κορυφή.
Σε καλή κατάσταση είναι τόσο οι Κατερίνα Ασημακοπούλου (ΑΟ Μυκόνου), Ειρήνη Μιχαλά (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), όσο και η Μοσχούλα Μανούσου- Παρασκευοπούλου (ΑΟ Μυκόνου). Θέση εκκίνησης θα πάρει και η Ελευθερία Πετρουλάκη (ΑΟ Μυκόνου), που επιστρέφει σταδιακά μετά την γέννηση του παιδιού της, αλλά και οι Παναγιώτα Βλαχάκη (ΓΑΣ Ιλισός) και Ισαβέλλα Κοτσαχείλη (Πανιώνιος), που ήταν δεύτερη πέρυσι στις Γυναίκες Κ23.
Η Καλλιόπη Σκαρπέτη (ΠΓΣ) θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε στη περσινή χρονιά στην κατηγορία Κ23.

Στα 6χλμ. Ανδρών Κ20 ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων οι Πέτρος Παπαϊωάννου (ΠΓΣ), Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) και Παναγιώτης Πετρουλάκης (ΓΑΣ Ιλισσός), ενώ στα 4χλμ. Γυναικών Κ20 το προβάδισμα έχουν οι Ελένη Ιωαννίδου (ΟΚΑ Βικέλας), Μαρία Κάσσου (Παναξιακός) και Ιωάννα Παπασλιάρη (Πανιώνιος). Στα 4χλμ. Κ18 κοριστών με ενδιαφέρον αναμένεται η συμμετοχή των Βασιλικής Καλλιμογιάννη (ΓΣ Ηρακλής) και Κωνσταντίνας Πασπαλιάρη (ΓΑΣ Ιλισσός).

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα μεταδοθεί ζωντανά σε livestreaming μετάδοση, από το κανάλι της Ομοσπονδίας στο YouTube.

Επισημαίνεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα και οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω.

Δείτε τις συμμετοχές
Δείτε τις οδηγίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα
10:00 4χλμ. Κ20 – Γυναικών
10:20 4χλμ. Κ18 – Γυναικών
10:45 4χλμ. Κ16 – Αγοριών
11:05 3χλμ. Κ16 – Κοριτσιών
11:25 5χλμ. Κ18 – Ανδρών
11:45 8χλμ.& 6χλμ. Γυναικών & Κ23 Γυναικών
12:25 6χλμ. Κ20 Ανδρών
12:55 10χλμ. & 8χλμ. Ανδρών & Κ23 Ανδρών

Κατεβάστε την εφαρμογή