Το υγειονομικό πρωτόκολλο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα διεξαχθεί την Κυριακή (31/10) στο αθλητικό κέντρο “Σκαμνιές” στην Πηγή Τρικάλων με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας.
Στη διάρκεια της διοργάνωσης και προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού Covid – 19, θα τηρηθεί το εγκεκριμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Σύμφωνα με αυτό στην αθλητική εγκατάσταση εισέρχονται : 1) Οι αθλητές – αθλήτριες με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών ανά ηλικιακή κατηγορία και σύμφωνα με την προκήρυξη. Τα αντίστοιχα πιστοποιητικά θα επιδεικνύουν και στην αίθουσα κλήσης για την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους 2) Οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση προπονητές, κριτές κλπ με την επίδειξη PCR 72 ωρών ή Rapid Test 48 ωρών ή Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ και 3) Οι θεατές με την επίδειξη Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικό Νόσησης σε ισχύ.

Για την διευκόλυνση των σωματείων γίνεται γνωστό πως σήμερα (Σάββατο, 30/10) στην πλατεία Δεσποτικού στα Τρίκαλα θα γίνουν δωρεάν έλεγχοι rapid από τον ΕΟΔΥ. Τέλος επισημαίνεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής αλλάζει η ώρα και οι δείκτες των ρολογιών θα γυρίσουν μία ώρα πίσω.

Κατεβάστε την εφαρμογή