Renault, Dole και Ethicsport στην οικογένεια του ΣΕΓΑΣ

Σε μία δύσκολη περίοδο, η Ομοσπονδία προσθέτει στο χορηγικό της πρόγραμμα, σημαντικούς συμμάχους στην πορεία προς την επίτευξη των υψηλών στόχων.

Η Renault, μία από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο, θα συνδράμει στο έργο του ΣΕΓΑΣ για τα επόμενα χρόνια, ως επίσημος χορηγός. Η Renault με την πρωτοπορία, την ποιότητα και την αξιοπιστία της στην ευρωπαϊκή και όχι μόνο αγορά έρχεται να αποδείξει πως είναι δίπλα σε κάθε προσπάθεια που συμβάλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού και αφήνει θετικό αποτύπωμα στην Κοινωνία.

Πρόκειται για μία ακόμα απόδειξη της αξιοπιστίας του ΣΕΓΑΣ στη χορηγική αγορά, της απήχησης και της ποιότητας των γεγονότων που διοργανώνει, αλλά και της πολύ θετικής παρουσίας των αθλητριών και αθλητών του στίβου στις μεγάλες διοργανώσεις.

Κοντά στο ΣΕΓΑΣ θα είναι από φέτος η  Dole,  εταιρεία με παραγωγή και διανομή φρούτων και λαχανικών σε όλο τον πλανήτη, που θα συνδράμει στο έργο της Ομοσπονδίας σε εντός και εκτός σταδίων διοργανώσεις. Η Ομοσπονδία ανακοινώνει ακόμη τη συνεργασία με την εταιρεία συμπληρωμάτων EthicSport, που διαθέτει προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η ανακοίνωση νέων χορηγιών εν μέσω πανδημίας, αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της διοίκησης, αλλά και όλου του δυναμικού της Ομοσπονδίας, που σε μια δύσκολη χρονιά κατάφερε να υλοποιήσει το αγωνιστικό της πρόγραμμα και να έχει με επιτυχία εκπροσώπηση σε όλα τα σπουδαία αθλητικά γεγονότα του πλανήτη.

Παράλληλα, ο ΣΕΓΑΣ κατάφερε να διοργανώσει ήδη τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και δύο αγώνες της σειράς Run Greece, ενώ σε περίπου ένα μήνα, θα διοργανώσει τον 38ο Μαραθώνιο Αθήνας, τον Αυθεντικό.

 

 

Κατεβάστε την εφαρμογή