Επικεφαλής του Μαραθωνίου η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, αναδιάρθρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΑΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της σημερινής του συνεδρίασης προχώρησε στην αναδιάθρωση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Αθήνας.

Στη θέση της προέδρου παραμένει με διευρυμένες αρμοδιότητες, η πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Σοφία Σακοράφα, η οποία αναλαμβάνει και όλες τις ευθύνες και αρμοδιότητες του Οργανωτικού και Τεχνικού διευθυντή.

Σημαντική και καθοριστική συμβολή στην διεξαγωγή της σπουδαίας διοργάνωσης θα παίξει το ΣΕΦΑΑ- ΕΚΠΑ, το οποίο διέθεσε στο δυναμικό της Ομοσπονδίας τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ηλία Ζαχαρόγιαννη, ως Τεχνικό Σύμβουλο του Μαραθωνίου Αθήνας. Ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης διαθέτει την τεχνογνωσία και την εμπειρία σε ανάλογη θέση, ενώ υπήρξε αθλητής και προπονητής μεσαίων αποστάσεων.

Συντονιστής του αγώνα θα είναι ο τεχνικός Δημήτρης Χαλβατζάρας, ενώ στην επιτροπή εντάσσονται και οι τεχνικοί της ομοσπονδίας, Στέφανος Ματάκης και Μάρκος Καλούδης.

Η κ. Σακοράφα στην διάρκεια του συμβουλίου εξέφρασε την βεβαιότητα της, πως με τη συμβολή του τεχνικού και αγωνιστικού τομέα της ομοσπονδίας και όλου του δυναμικού του ΣΕΓΑΣ, ο Μαραθώνιος Αθήνας θα είναι και φέτος ένα από τα σπουδαιότερα γεγονότα της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Μαραθωνίου

Πρόεδρος: Σοφία Σακοράφα
Αντιπρόεδρος: Γιώργος Γιατρουδάκης
Μέλη
Παναγιώτης Μελαχρινός
Γιάννης Λιούμπας
Παναγιώτης Δημάκος
Κώστας Τριαντάφυλλος
Σωτήρης Κυρανάκος
Στέφανος Ματάκης
Μάρκος Καλούδης
Αγγελική Προκάκη
Τεχνικός Σύμβουλός: Ηλίας Ζαχαρόγιαννης
Συντονιστής: Δημήτρης Χαλβατζάρας
Γραμματέας: Γεωργία Σαγιαδινού

Κατεβάστε την εφαρμογή