Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Ο κακός καιρός χάλασε τα σχέδια των πρωταθλητών μας στο ύψος. Ο Κώστας Μπανιώτης και ο Αντώνης Μάστορας έμειναν στα 2,15 μ. κι έτσι έχασαν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό του αγωνίσματος, στο 22ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.


Η βροχή που έπεφτε στη διάρκεια του αγώνα επηρέασε αρκετά την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων, καθώς ο αγωνιστικός χώρος γλιστρούσε. Ο Μπανιώτης, το έργο του οποίου έγινε ακόμη δυσκολότερο με τη βροχή, λόγω του οιδήματος στον αστράγαλο του ποδιού όπου πατάει, ξεκίνησε τον αγώνα του στα 2,10 μ., ύψος που πέρασε με την πρώτη, όπως και τα 2,15 μέτρα και στη συνέχεια απέτυχε στα 2,19 μέτρα. Με την δεύτερη προσπάθεια ξεπέρασε τα 2,15 μ., ο Μάστορας, ύψος στο οποίο μπήκε στον αγώνα. Ο αθλητής απέτυχε στη συνέχεια στα 2,19 μέτρα. Ο Μπανιώτης κατέλαβε την 20η θέση στο σύνολο και ο Μάστορας την 21η.


Ο πήχης έφτασε έως τα 2,23 μ., ενώ από τους 14 αθλητές που πήραν την πρόκριση για τον τελικό, οι τρεις ξεπέρασαν τα 2,19 μέτρα. Εκτός τελικού έμεινε και ο Αλεξέι Ντμίτρικ, που στην 3η του προσπάθεια στα 2,15 μ. γλίστρησε και έπεσε.