Εγκαίνια την Τετάρτη 8/9 για την Athens Half Marathon Expo

Τις πύλες της ανοίγει αύριο το πρωί στις 10.00 η πρώτη έκθεση για το μαζικό δρομικό κίνημα στην μετά τον Covid-19 εποχή, η Athens Half Marathon Expo στο Σεράφειο Αθλητικό Κέντρο,

με την υπογραφή της εταιρείας παραγωγής Be Best.

Οι μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αθλητικών ειδών, διατροφής και υγείας θα δώσουν το “παρών” στην Athens Half Marathon Expo, η οποία και αποτελεί προάγγελο της μεγάλης έκθεσης, η οποία θα λειτουργήσει στο πλαίσιο του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, τον Νοέμβριο. Τόσο τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας όσο και τον Αυθεντικό Μαραθώνιο διοργανώνουν ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και Μεγάλο Χορηγό την ERGO Ασφαλιστική.

Η Athens Half Marathon Expo σηματοδοτεί με τη λειτουργία της την επιστροφή στην κανονικότητα και θα υποδέχεται τους επισκέπτες με δωρεάν είσοδο, με ασφάλεια και μέτρα προστασίας από τον Covid-19, αλλά και ειδικές τιμές και προσφορές στα προϊόντα που είναι απαραίτητα στους δρομείς κατά την προετοιμασία τους, αλλά και την ημέρα του αγώνα.

Η Athens Half Marathon Expo θα είναι ανοιχτή για το κοινό από αύριο, Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 10.00 και κάθε μέρα έως και το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Θα λειτουργεί από τις 10.00 έως 20.00, παράλληλα με το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου μαζί με τον αγώνα των 5 χλμ.

Κατεβάστε την εφαρμογή