Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Την ευκαιρία  να πάρει μέρος στον ημιτελικό των 100 μ. έχασε ο Μάκης Στεργιούλης, ο οποίος ήταν έβδομος στην πρώτη σειρά με 10.46. Ο πρωταθλητής μας αν και έφυγε πολύ δυνατά στα πρώτα μέτρα μετά τα 50 μ., υποχώρησε και δεν κατάφερε να ξεπεράσει κανέναν από τους αντιπάλους του.

Ο αθλητής του Κώστα Ηλία, που ταξίδεψε στη Ζυρίχη με 10.22, θα μπορούσε να περάσει στον επόμενο γύρο, δεδομένο του η τελευταία θέση έκλεισε στα 10.41, χρόνος μέσα στις δυνατότητες του.


Νικητής στην κούρσα του Στεργιούλη ήταν ο Γάλλος Κριστόφ Λεμέρη με 10.16, που έδειξε σε θέση να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο του Ελσίνκι. Σε εξαιρετική κατάσταση φάνηκε και ο συμπατριώτης του Τζίμι Βικάτ, που με 10.΄06 σημείωσε την κορυφαία επίδοση του πρώτου γύρου. Οι Βρετανοί Ντουέιν Τσέιμπερς (10.18), Χάρι Αικινς (10.10 και Τζέιμς Ντασαολού (10.22) σίγουρα θα παίξουν ρόλο στους επόμενους γύρους. Ο αθλητής μας κατέλαβε την 27η θέση στο σύνολο.


Την παρουσία του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκλήρωσε και ο Γιώργος Τρέμος, ο οποίος είχε καλύτερη βολή στα 59,86 μ. και κατέλαβε την 11η θέση στο γκρουπ του. Ο αθλητής είχε μία άκυρη βολή, ενώ στη Τρίτη του προσπάθεια έστειλε το δίσκο στα 58,26 μέτρα. Την καλύτερη βολή του γκρουπ πέτυχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής και ολυμπιονίκης Ρόμπερτ Χάρτινγκ με 67,01 μέτρα.