Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Ελισάβετ Πεσιρίδου στο ντεμπούτο της σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η 22χρονη ταξίδεψε στη Ζυρίχη με 13.36, που ήταν μια από τις τελευταίες επιδόσεις ανάμεσα στις αθλήτριες, που μετείχαν και κατάφερε να ολοκληρώσει την παρουσία της στη διοργάνωση με νέο ατομικό ρεκόρ.

Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου κατέλαβε την έβδομη θέση στην σειρά της με 13.27 και έγινε η πέμπτη Ελληνίδα όλων των εποχών. Η Πεσιρίδου ξεκίνησε καλά την κούρσα της και κατάφερε σε όλη τη διάρκεια της, να κυνηγήσει τις αντιπάλους της. Αναμφίβολα η Πεσιρίδου ολοκλήρωσε επιτυχημένα την συμμετοχή της στη διοργάνωση. Νικήτρια στη σειρά της ήταν η περίφημη Βρετανίδα Τίφανι Πόρτερ με 12.69, που ήταν και η κορυφαία επίδοση του προκριματικού. Γρήγορη κούρσα στην πρώτη σειρά έκανε και η Σίντι Μπιλάουντ (Γαλλία) με 12.75