Ευρωπαϊκό Κ20: Φινάλε με ατομικό ρεκόρ για την Χατζηπουργάνη

Πολύ κοντά σε πρόκριση στον τελικό των 400 μ. εμπ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν βρέθηκε σήμερα η Άννα Χατζηπουργάνη.

Η νεαρή αθλήτρια από την Κρήτη τερμάτισε στην τέταρτη θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς σε 59.00 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ. Μάλιστα η επίδοση της ήταν η ένατη στο σύνολο των δύο σειρών με τις οχτώ να συνεχίσουν στον τελικό της διοργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση η αθλήτρια του Νίκου Μαντζόλη πρέπει να νιώθει ικανοποιημένη από την παρουσία της στη διοργάνωση, σε μια σεζόν, όπου έκανε λίγους αγώνες, λόγω των των Πανελληνίων σχολικών εξετάσεων. Η Χατζηπουργάνη είχε ατομικό ρεκόρ 59.01 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών της Πάτρας.

Πέντε κούρσες, ένα νέο ατομικό ρεκόρ, μια έκτη θέση στον τελικό των 100 μ. και πολλές εμπειρίες για τη συνέχεια ήταν ο απολογισμός της Πολυνίκης Εμμανουηλίδου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20. Η νεαρή ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία της στη διοργάνωση με την όγδοη θέση ΄στην πρώτη ημιτελική σειρά των 200 μ. με 24.13. Η νεαρή αθλήτρια κατάφερε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας τέτοιας διοργάνωσης και να δείξει πως στο μέλλον θα επιστρέψει σε ανάλογο γεγονός με ακόμη υψηλότερους στόχους. Στον ημιτελικό των 200 μ. συμμετείχε και ο Γιάννης Καριοφύλλης, ο οποίος τερμάτισε στην έκτη θέση της πρώτης ημιτελικής σειράς με 21.61.

Η Αναστασία Ρέτσα ήταν παρούσα στον τελικό του επί κοντώ, όπου κατέλαβε την 10η θέση με άλμα στα 3,94 μέτρα. Η νεαρή αθλήτρια του Συμεών Αναστασίαδη πέρασε με την δεύτερη τα 3,84 μ. και μετά το 3,94 μ., δεν μπόρεσε να περάσει το 4,02 μέτρα. Η νεαρή θα έχει την ευκαιρία στο μέλλον να επιστρέψει σε ανάλογη διοργάνωση και να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα.

Κατεβάστε την εφαρμογή