Ολυμπιακοί Αγώνες: Θερμή υποδοχή της ομάδας μας στην πόλη Μισάτο

Στην πόλη Μισάτο βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες τα μέλη της ελληνικής ομάδας, τα πρώτα που έφτασαν στην Ιαπωνία, για τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η ομάδα μας γνώρισε θερμή υποδοχή, μικρό μόνο δείγμα της αγάπης και της εκτίμησης, που τρέφουν οι Ιάπωνες για το λαό μας. Ο Δήμος Μισάτο, ο οποίος έχει αναλάβει και την φιλοξενία της ομάδας για δέκα ημέρες, υποδέχθηκε με πανό καλωσορίσματος την ομάδα μας, ενώ σε κάθε δωμάτιο υπήρχαν αναμνηστικά δώρα. Η αποστολή έφτασε στο Μισάτο μετά από περίπου 24 ώρες ταξίδι και τα μέλη της κατέλυσαν στα μονόκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο του προπονητικού κέντρου.

Σήμερα στις 19.00 (ώρα Ιαπωνίας) η αποστολή θα έχει την ευκαιρία να δει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και οι αθλητές και αθλήτριες να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση. Η ομάδα κατά την άφιξη της στο αεροδρόμιο υποβλήθηκε σε PCR test και τις επόμενες ημέρες θα κληθεί να ακολουθήσει σκληρά υγειονομικά πρωτόκολλα, με τεστ σε τακτικά διαστήματα. Στο πλαίσιο των μέτρων κατά του covid-19, οι αθλητές θα τρώνε μόνο στα δωμάτια τους, ενώ για να ανέβουν σε αυτά θα χρησιμοποιούν εξωτερική σκάλα. Σήμερα θα φτάσουν στο Μισάτο και οι επικοντιστές Κώστας Φιλιππίδης, Ελένη Πόλακ και Εμμανουήλ Καραλής.

Κατεβάστε την εφαρμογή