Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20: Η Ελίνα Τζένγκο στη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης

 

Η Ελίνα Τζένγκο είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα του ευρωπαϊκού στίβου στην κατηγορία Κ20 κι ένα από τα πρόσωπα, που αναμένεται να ξεχωρίσουν στη διοργάνωση του Ταλίν.

Η νεαρή αθλήτρια ήταν παρούσα σήμερα στη συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν οι διοργανωτές με αφορμή την έναρξη των αγώνων, την Πέμπτη (15/7).

“Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για εμένα, αφού λόγω του κορονοϊού χρειάστηκε να αλλάξουμε πολλά στην προπόνηση μας. Είμαι χαρούμενη που είμαι εδώ κι έτοιμη να διεκδικήσω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχω προετοιμαστεί για να είμαι στη καλύτερη δυνατή κατάσταση στον αγώνα αυτό και να κάνω μια επίδοση πάνω από το παγκόσμιο ρεκόρ Κ20”, είπε η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ, που αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κατάκτησης μεταλλίων από τη χώρα μας. “Τα πήγαμε πολύ καλά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, πήραμε μετάλλια, ωστόσο δεν πήραμε χρυσό. Ελπίζω να καταφέρω εγώ να κατακτήσω το χρυσό στη διοργάνωση Κ20”, κατέληξε η Τζένγκο, που έχει πετύχει φέτος 61,42 μ., ενώ το ατομικό της ρεκόρ είναι 63,96 μ., από την περσινή χρονιά.

Κατεβάστε την εφαρμογή