Συνεχίζονται οι καλές εμφανίσεις των αθλητών και αθλητριών μας στις ΗΠΑ

Τις καλές τους εμφανίσεις συνεχίζουν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, ανάμεσα σε αυτούς η Βασιλεία Σπύρου, που σε κάθε της αγώνα παρουσιάζεται όλο και πιο αποτελεσματική.

Η 19χρονη αθλήτρια δείχνει να βαδίζει στο σωστό δρόμο ενόψει των υποχρεώσεων της στις διοργανώσεις του ανοιχτού, τερματίζοντας αυτή τη φορά σε 4.19.55 στα 1.500 μέτρα. Με το χρόνο αυτό η αθλήτρια κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα, στη διοργάνωση που έγινε στη Φλόριντα πετυχαίνοντας για τέταρτη φορά φέτος ατομικό ρεκόρ, αφού ήδη είχε σημειώσει ρεκόρ στα 1.500 μ., στα 800 μ. και στα 5.000 μέτρα. Τον εαυτό του ξεπέρασε και ο Κώστας Ζάλτος, που σε διοργάνωση στη Μινεάοπολη έστειλε τη σφύρα στην τρίτη του προσπάθεια στα 69,57 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση. Ο αθλητής, ο οποίος είχε ακόμη βολές στα 65,38 μ. 67,00 μ., 67,04 μ. και 67,22 μέτρα.

Η Σάντυ Παπακώστα αγωνίστηκε στο ύψος σε διοργάνωση στη Τζόρτζια όπου κατέλαβε την τέταρτη θέση με 1,70 μέτρα. Η νεαρή στην πρώτη της χρονιά στις ΗΠΑ έχει ήδη πετύχει ξεπεράσει τον εαυτό της, αφού πριν περίπου δύο εβδομάδες είχε υπερβεί το 1,79 μ. και σημείωσε απόλυτο ατομικό ρεκόρ. Η Παπακώστα στον χθεσινό αγώνα, μετά το 1,70 μ. απέτυχε στο 1,75 μέτρα. Η δράση στις ΗΠΑ συνεχίζεται και σήμερα και ανάμεσα σε αυτούς που θα αγωνιστούν είναι οι Σταματία Σκαρβέλη και ο Γιώργος Κορακίδης στη σφυροβολία, η Έλλη- Ευτυχία Δεληγιάννη στα 800 μ. και ο Αλέξης Προδανάς στη σφυροβολία.

Κατεβάστε την εφαρμογή