Μικρό διάλειμμα για την Αδαμοπούλου που έχει τη σκέψη της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου μετά το μικρό διάλειμμα από τις προπονήσεις, λόγω ενόχλησης στη μέση επέστρεψε στην καθημερινότητά της και σύντομα αναμένεται να μπει και πάλι στους αγώνες.

Η νεαρή άλτρια του επί κοντώ προέρχεται από τις καλές εμφανίσεις στις διοργανώσεις του κλειστού όπου κατάφερε να βελτιώσει αρκετές φορές το ατομικό της ρεκόρ, με αποκορύφωμα τα 4,37 μ., που αποτελεί το καλύτερο άλμα της καριέρας της. “Από πέρυσι έχουν αλλάξει πολλά στο κομμάτι της τεχνικής μου και αυτός είναι ο βασικός λόγος που μου έχουν βγει καλύτερες επιδόσεις, καθώς επίσης το ότι είμαι υγιής”, εξηγεί η Αδαμοπούλου για τη σταθερότητα που έδειξε στη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, η οποία ήταν συνέχεια των καλών εμφανίσεις στις διοργανώσεις ανοιχτού του 2020. “Στην Αμερική γίνονται κάθε εβδομάδα αγώνες με πιο σημαντικό το τελικό του NCAA, που είναι ένας από τους αγώνες στόχου μου για φέτος, βέβαια θα προσπαθήσω να είμαι επιλεκτική με τους αγώνες γενικά καθώς έχω το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στα μέσα Ιούλη όπου θέλω να είμαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να μπορέσω να κάνω κάτι καλό”, είπε.

Η αθλήτρια του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου αναφέρθηκε και στις συνθήκες που επικρατούν στην Αμερική σε σχέση με την πανδημία του ιού covid-19. “Πιστεύω πως στις ΗΠΑ οι συνθήκες είναι καλύτερες. Μάλιστα αυτή την εβδομάδα θα κάνω την δεύτερη δόση του εμβολίου, αλλά γενικά το αθλητικό τμήμα του Πανεπιστημίου είναι πολύ προσεκτικό καθώς κάνουμε δυο με τρεις φορές την εβδομάδα τεστ”. Η Αδαμοπούλου, η οποία σπουδάζει ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα περίπου στις 15 Ιουνίου, προκειμένου να συνεχίσει εδώ την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

 

Κατεβάστε την εφαρμογή