Παμψηφεί εγκρίθηκαν οι απολογισμοί της διοίκησης του ΣΕΓΑΣ (157 Ναι, 2όχι, 1 λευκό)

Τη στήριξη τους στη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έδειξαν σήμερα τα σωματεία όλης της χώρας τόσο για τη μαζική τους συμμετοχή στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας (συμμετείχαν 172 σωματεία), όσο και για το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία υπερψήφισαν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό του 2020.

Στην πρώτη ψηφοφορία για την Έκθεση Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 1/1/2020 μέχρι 31/12/2020 συνολικά 157 σωματεία ψήφισαν ναι, 1 σωματείο όχι ενώ υπήρξαν και 2 λευκά. Τα σωματεία υπερψήφισαν και τον οικονομικό και ταμειακό απολογισμό με 157 ναι, 2 όχι κι 1 λευκό. Η καταμέτρηση των ψήφων έγινε από τις οθόνες, αλλά και το τσατ της πλατφόρμας. Τα σωματεία απάλλαξαν τη διοίκηση από κάθε διαχειριστική ευθύνη.  Τέλος ομόφωνα εγκρίθηκε η μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής των αρχαιρεσιών για την 31η Μαρτίου 2021, προκειμένου να διεξαχθούν με την χρήση του πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή Κάλπη Ζευς» της ΕΔΥΕΤΕ Α.Ε.
Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης οι εκπρόσωποι των σωματείων είχαν την ευκαιρία να τοποθετηθούν για θέματα που τους απασχολούν. 

Κατεβάστε την εφαρμογή