Ο Παπαμιχαήλ ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα του

Ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ συνεχίζει τους αγώνες του σεζόν, αφού έχει ήδη προγραμματίσει την επόμενη στάση του, το Σάββατο (20/3) στο Ντούντιτσε της Σλοβακίας.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής του βάδην θα κάνει το δεύτερο 50άρι του στη σεζόν, με στόχο να κυνηγήσει το αποτέλεσμα που δεν κατάφερε να πετύχει στη διοργάνωση της Ιταλίας, τον Ιανουαρίου, όπου οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες. Παράλληλα ο πρωταθλητής μας θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35χλμ. βάδην

“Έχω κάνει πολλούς αγώνες, στην ουσία από τον Δεκέμβριο δεν έχω σταματήσει καθόλου. Θέλω να πιστεύω πως θα πάνε όλα καλά, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Θέλω να κάνω ένα 50αρι, που λόγω του δυνατού ανέμου, δεν μου βγήκε στον αγώνα του Ιανουαρίου. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μεγάρα έδειξα πως είμαι καλά και θέλω η επίδοση που σημείωσα στο 35άρι να βγει και στο 50άρι”, είπε αρχικά ο Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε και στο υπόλοιπο της σεζόν: “Μετά τον αγώνα στο Ντούντιτσε θα συμμετάσχω στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο στα 20χλμ. βάδην κι έπειτα έχω μπροστά μου τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο”. Ο Παπαμιχαήλ, ο οποίος θα ταξιδέψει την Πέμπτη για την Σλοβακία, είναι σε τροχιά πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με βάση το σύστημα κατάταξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. 

Κατεβάστε την εφαρμογή