Ζητήματα Δημοκρατίας!

Με αφορμή ανακοίνωση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, της παράταξης που διεκδικεί την Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, με την οποία καλεί σε Συνέλευση(;) τα Σωματεία του ΣΕΓΑΣ, την ημέρα που είναι προγραμματισμένη η Τακτική Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών, ανακοινώνονται τα εξής:

Πρώτον οι εκλεκτοί του κ. Αυγενάκη επιβεβαιώνουν ότι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τις διαδικασίες των αρχαιρεσιών να εξελιχθούν ομαλά.

Δεύτερον είναι περισσότερο από φανερό ότι για μια ακόμη, την τέταρτη, φορά προσπαθούν να αποφύγουν την επώδυνη γι’ αυτούς ετυμηγορία της κάλπης.

Τρίτον επιβεβαιώνουν ότι στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους στόχους τους δεν ορρωδούν προ ουδενός. Επιβεβαιώνουν δηλαδή αυτό που τα στελέχη τους λένε δεξιά και αριστερά. «Το ΣΕΓΑΣ θα το πάρουμε είτε με το καλό είτε με το άγριο!!»

Είναι περισσότερο από φανερό ότι εδώ έχουμε ένα ζήτημα Δημοκρατίας. Και όταν υπάρχουν ζητήματα δημοκρατίας η υπεράσπιση της είναι ευθύνη των πολιτών.

Γι’ αυτό καλούμε τους αντιπροσώπους των Σωματείων να γυρίσουν την πλάτη σ’ αυτές τις μεθοδεύσεις, επικίνδυνων και επιπόλαιων ανθρώπων και να μετάσχουν μαζικά στην Γενική Συνέλευση των Σωματείων Μελών του ΣΕΓΑΣ το Σάββατο 20/3/21, στις 12μ.

Κατεβάστε την εφαρμογή