Η προπονητική διαδικασία του επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες το θέμα του 4ου διαδικτυακού σεμιναρίου

Στην προπονητική διαδικασία του άλματος επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες, αφορά το 4ο διαδικτυακό σεμινάριο της χρονιάς, το οποίο διοργανώνει η ομοσπονδία την Δευτέρα 1 Μαρτίου.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η παρουσίαση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της μεθοδολογίας και της διδασκαλίας του άλματος επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες. Το άλμα επί κοντώ είναι από τα πιο απαιτητικά αγωνίσματα του στίβου τόσο ως προς τις φυσικές ικανότητες, όσο και ως προς τις τεχνικές δεξιότητες. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο προπονητής του αγωνίσματος, Σάββας Κεφαλίδης, ο οποίος ασχολείται πολλά χρόνια με την προπόνηση στο αγώνισμα αυτό στις αναπτυξιακές ηλικίες και με την εισήγησή του θα προσπαθήσει να φωτίσει αρκετές πτυχές της σύνθετης προπονητικής διαδικασίας του.

Ημ/νία διεξαγωγής: Δευτέρα 1-3-21

Ώρα: 21.00-22.30
Εισήγηση: «Άλμα επί κοντώ στις αναπτυξιακές ηλικίες»
Εισηγητής: Κεφαλίδης Σάββας, ομοσπονδιακός προπονητής, 
Καθηγητής Φ.Α

Δηλώστε συμμετοχή, έως την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου πατώντας εδώ.

Υπενθυμίζεται ότι και στη φετινή περίοδο θα δοθούν μετά το τέλος του κύκλου των σεμιναρίων βεβαιώσεις παρακολούθησης στους συμμετέχοντες. Επειδή, την προηγούμενη περίοδο, εξαιτίας της μη τήρησης των υποδείξεων εγγραφής, παρουσιάστηκαν προβλήματα εκτύπωσης των βεβαιώσεων σε μικρό αριθμό συμμετεχόντων, παρουσιάζονται οι οδηγίες εγγραφής. Παράκληση για όσους ενδιαφέρονται για τις βεβαιώσεις να τηρήσουν τις παρακάτω οδηγίες:

Οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται με πραγματικά στοιχεία στα οποία να αναφέρεται το ον/μο του συμμετέχοντα, καθώς και το e-mail το οποίο να συνδέεται με το ον/μο. Πιο συγκεκριμένα θα ήταν σκόπιμο να συμπληρώνετε πάντα με τον ίδιο τρόπο το ονοματεπώνυμό σας (σειρά ονόματος-επωνύμου, τονισμός, μικρά-κεφαλαία) τόσο στις αιτήσεις συμμετοχής των σεμιναρίων όσο και κατά την είσοδό σας στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει η ομοσπονδία να σας ταυτοποιήσει στο σύνολο των σεμιναρίων που θα παρακολουθήσετε και να σας χορηγήσει τη σχετική βεβαίωση. Για να είστε βέβαιοι ότι τηρείτε το σχετικό κανόνα, αποθηκεύστε κάπου το ονοματεπώνυμο που θα συμπληρώσετε την πρώτη φορά και σε κάθε άλλη συμμετοχή σας.

Κατεβάστε την εφαρμογή