Ο Κώστας Δουβαλίδης ακύρωσε την προετοιμασία στο Πότσεφστρουμ

Ο Κώστας Δουβαλίδης αναγκάστηκε να ακυρώσει την προετοιμασία του στη Νότιο Αφρική, αφού βρέθηκε θετικός στον ιο covid-19.

Ο πρωταθλητής των εμποδίων με σχετική ανάρτηση στα social media έκανε γνωστό πως μετά το σχετικό έλεγχο βρέθηκε θετικός και πλέον αναπροσαρμόζει τα σχέδια του για το εγγύς μέλλον. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 110 μ. εμπ. είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο θα χρειαστεί να μείνει σε καραντίνα και να αναρρώσει πλήρως πριν επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχει ως στόχο της χρονιάς τη συμμετοχή και διάκριση στους αγώνες του χειμώνα. 

“Όταν κάνεις σχέδια στις μέρες μας δυστυχώς δεν ξέρεις αν υλοποιηθούν. Αυτό συνέβη και σε εμένα. Ενώ είχα κλείσει εισιτήρια για την προετοιμασία στη  Ν. Αφρική με αναχώρηση το Σάββατο 28 του μήνα και μετά από μοριακό τεστ COVID 19 διαγνωστικά θετικός και δυστυχώς θα αναβληθεί η προετοιμασία μου..

Όλο αυτό το διάστημα παρόλου που ήμουν προσεκτικός και τηρούσα όλα τα απαραίτητα μέτρα τελικά δεν μπόρεσα να το αποφύγω..
Πολύ προσοχή σε όλους , υγεία και υπομονή για να βγούμε δυνατοί και να συνεχίσουμε τις ζωές μας όπως πριν”, έγραψε ο έμπειρος αθλητής.

Κατεβάστε την εφαρμογή