Εντονη δράση σε Κρήτη και Θεσσαλονίκη

 

Καλές επιδόσεις σημειώθηκαν και στη δεύτερη ημέρα των αγώνων στην Θεσσαλονίκη.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει πρώτη τη γραμμή τερματισμού και να αφήσει πίσω της ακόμη και τον άνδρα μετέχοντα. Η κορυφαία Ελληνίδα στο αγώνισμα διένυσε την απόσταση σε 44.28.87 κι έδειξε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας και ανεπηρέαστη από το διάστημα της καραντίνας, που κράτησε τους αθλητές μακριά από το κανονικό τους πρόγραμμα. Η αθλήτρια του Ναπολέοντα Κεφαλόπουλου βελτίωσε και το ατομικό της ρεκόρ, που ήταν 45.35.05

Ανάμεσα σε αυτές που ξεχώρισαν ήταν και η βολή της Ελίνας Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) στον ακοντισμό. Η αθλήτρια έδειξε συνέπεια στις βολές πάνω από τα 60,00 μέτρα, αφού ήταν νικήτρια στον αγώνα με 60,80 μ., λίγες ημέρες από το 61,53 μ., που πέτυχε στους αγώνες ρίψεων “Κώστας Σπανίδης”. Στο ίδιο αγώνισμα η Σοφία Υφαντίδου (ΑΚΟ Βικέλας Βέροιας) πέτυχε 54,80 μ., στον πρώτο της αγώνας στη σεζόν.

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) αναδείχθηκε νικήτρια στα 200 μ. με 24.37 (0,5) βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, κι έδειξε πως και σε αυτή την απόσταση θα κυνηγήσει το πανελλήνιο ρεκόρ Κ18, το οποίο είναι 24.10 και ανήκει στην Μαρία Μπελιμπασάκη. Στο μήκος των Ανδρών, νικητής ήταν ο Νίκος Ξενικάκης (ΓΑΣ Αλεξάνδρειας) με 7,50 μ. (0,3), ενώ στα 400 μ. εμπ. η Ολυμπία Καραγιάννη (ΑΕΚ) ήταν πρώτη με 60.66.

Η σφυροβολία των Ανδρών ξεχώρισε στη δεύτερη ημέρα των διασυλλογικών αγώνων στα Χανιά.
Εκεί ο Μιχάλης Αναστασάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) επικράτησε του Χρήστου Φραντζεσκάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) με 74,15 μ., έναντι 72,94, του αντιπάλου του. Οι δύο αθλητές μπορεί να μην πέτυχαν αυτή τη φορά βολές πάνω από τα 75,00 μ., ωστόσο είναι σε καλή κατάσταση και βελτιώνονται μέσα από τον συναγωνισμό. Τρίτος στον σημερινό αγώνα ήταν ο Ιβάν Μπενγκλεμπέη (ΟΣΦΠ) με 68.12
Αγωνιστική δράση υπήρχε και στο Ηράκλειο, εκεί όπου η Ειρήνη Βασιλείου (Αμεινίας Μεσογείων) ήταν πρώτη στα 200 μ. με 24.50 (0,3) σε μια κούρσα που έγινε χωρίς συναγωνισμό και δίχως να πιέσει τον εαυτό της.

Στην δεύτερη ημέρα των Αγώνων στην Πάτρα η Μαντά Πολυνίκη (Ολυμπιάδα Πάτρας) επικράτησε στα 200 μ. με 25.25 (0,8), ενώ στο ύψος η Κατερίνα Κυριακοπούλου (Παναχαϊκή) υπερέβη το 1,75 μέτρα και άφησε πίσω της την 16χρονη Καλιόπη Παπανδρεοπούλου (Κούρος Πάτρας) με 1,64 μέτρα.

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΟΜΊΛΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΏΝ ΑΓΩΝΩΝ

Κατεβάστε την εφαρμογή