Επιστολή Παναγόπουλου στον Κόου για το ράνκινγκ

Με αφορμή την επανεκκίνηση του αθλητισμού στη χώρα μας, ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, ενημέρωσε τον Κόου για τον αγωνιστικό προγραμματισμό που έχει κάνει ο ΣΕΓΑΣ, στον οποίο περιλαμβάνεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 8-9 Αυγούστου, όπως είχε προτείνει η WA για τα εθνικά πρωταθλήματα.

Ο Παναγόπουλος στην επιστολή του πρότεινε στον Κόου να ισχύσει το ράνκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες,  στα Εθνικά Πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις εθνικών ομάδων – όπως το Βαλκανικό Πρωτάθλημα – που θα διεξαχθούν, για δύο σημαντικούς λόγους.

Αρχικά γιατί θα αποτελέσει τόνωση των διοργανώσεων, που είναι κάτι επιβεβλημένο μετά από το δύσκολο και παρατεταμένο διάστημα της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Επιπλέον, με τον τρόπο αυτό θα δοθεί μεγάλο κίνητρο και παράλληλα μεγάλη επιβράβευση στους αθλητές και αθλήτριες που θα επιδιώξουν τη συμμετοχή τους στις συγκεκριμένες διοργανώσεις και θα έχει θετκό αντίπτυκο στον στίβο παγκοσμίως.

Κατεβάστε την εφαρμογή