Ενα ακόμη διαδικτυακό σεμινάριο με μεγάλη απήχηση στην κοινότητα του ελληνικού στίβου

Ένα ακόμη διαδικτυακό σεμινάριο με μεγάλο ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ (21.00) με τη θεματολογία του να προκύπτει από τις επιπτώσεις, που έχει προκαλέσει ο ιός covid-19.

Περισσότεροι από 800 προπονητές και αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο σεμινάριο (οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν το Σάββατο) και θα παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις του προέδρου της Επιτροπής Επιμόρφωσης, Σπύρου Κέλλη και του εθνικού προπονητή, Γιάννη Κουτσιώρα.

Πρόκειται για το τρίτο διαδικτυακό σεμινάριο, το οποίο διοργανώνει η ομοσπονδία, προκειμένου να κρατήσει ενήμερους αθλητές και προπονητές σε θέματα που έχουν να κάνουν με την επικαιρότητα, όπως αυτή διαμορφώθηκε από την πανδημία.

Οι εισηγήσεις
“Βασικές παράμετροι σχεδιασμού της προπόνησης μετά από μεγάλη περίοδο δραστικά μειωμένης ποσοτικά και ποιοτικά προπόνησης”.
Εισηγητής: Σπύρος Κέλλης, Ομότιμος Καθηγητής, ΣΕΦΑΑ-ΑΠΘ Μέλος Δ.Σ ΣΕΓΑΣ, πρόεδρος επιτροπής επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης ΣΕΓΑΣ.

“Οι αγωνιστικοί στόχοι και το πιθανό πλαίσιο αγώνων του ΣΕΓΑΣ με βάση τις νέες συνθήκες σε διεθνές και εθνικό περιβάλλον».
Εισηγητής: Γιάννης Κουτσιώρας, εθνικός προπονητής, καθηγητής Φ.Α., Ph.D.

Κατεβάστε την εφαρμογή