Την Τρίτη (7/4, 19.30) η δεύτερη τηλεδιάσκεψη των αθλητών

Την Τρίτη (7/4, 19.30) θα γίνει η δεύτερη τηλεδιάσκεψη αθλητών και αθλητριών στίβου, μία πρωτοβουλία που πήραν πριν λίγες εβδομάδες ο Περικλής Ιακωβάκης και η Κατερίνα Στεφανίδη και αγκάλιασε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος.

Στη διάρκεια της πρώτης τηλεδιάσκεψης συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη θερινή περίοδο, όπως αυτή διαμορφώνεται σταδιακά λόγω της πανδημίας Covid-19, αλλά και τον τρόπο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στην αυριανή τηλεδιάσκεψη, οι Στεφανίδη και Ιακωβάκης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες για τις εξελίξεις όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί και για τις οποίες ενημερώνοντας οπό τις Επιτροπές της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αντίστοιχα. Θυμίζουμε πως ο Περικλής Ιακωβάκης είναι πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών της ΕΑ και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της και η Κατερίνα Στεφανίδη μέλος της Επιτροπής Αθλητών της WA.

Η τηλεδιάσκεψη θα γίνει μέσω της πλατφόρμας zoom, για να λάβετε κωδικό συμμετοχής επικοινωνήστε με προσωπικό μήνυμα στο twitter και το instagram με τους Περικλή Ιακωβάκη και Κατερίνα Στεφανίδη ή με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του ΣΕΓΑΣ στο Facebook. 

Κατεβάστε την εφαρμογή