Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

Ο Αντώνης Μάστορας άνοιξε σήμερα τις ελληνικές εμφανίσεις στο Diamond League της Γλασκώβης. Ο άλτης του ύψους κατέλαβε την τέταρτη θέση στο αγώνισμα με καλύτερο άλμα στα 2,25 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη προσπάθεια. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι ξεκίνησε τον αγώνα του στα 2,15 μ., συνέχισε στα 2,19 μ., όπου έκανε μία άκυρη προσπάθεια, πέρασε με την πρώτη τα 2,22 μ., ενώ μετά τα 2,25 μ., απέτυχε στα 2,28 μέτρα. Ο Μάστορας θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα επιδιώξει να προσεγγίσει το ατομικό του ρεκόρ (2,30 μ.).

Νικητής του αγώνα ήταν ο Πολωνός Βόγιεχ Τέινερ με καλύτερη προσπάθεια στα 2,28 μ., δεύτερος ο Μάρκο Φασινότι (Ιταλία) με 2,25 μ. και τρίτος ο Ιάπωνας Ναότο Τάμπε με το ίδιο ύψος.

Το 9o Diamond League της χρονιάς ήταν προγραμματισμένο να γίνει στο Λονδίνο, ωστόσο μεταφέρθηκε στη Γλασκώβη εκεί όπου τέλος του μήνα θα ξεκινήσουν οι Αγώνες Κοινοπολιτείας. Η διοργάνωση συνεχίζεται αύριο, με τη συμμετοχή της Νικόλ Κυριακοπούλου και της Κατερίνας Στεφανίδη, στο επί κοντώ.