Βασίλης Σεβαστής: “Αρκετά πια”!

Η εκστρατεία παραπληροφόρησης και λάσπης κατά Μελών του Δ.Σ. του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, η εργαλειοποίηση Αθλητών, η μονόπλευρη και καταχρηστική ενημέρωση και η απροκάλυπτη εμπλοκή στις Διοικητικές υποθέσεις των υπευθύνων ΣΕΓΑΣ, του γνωστού site με την επωνυμία «Sportsfeed» και η άρνησή του να δημοσιεύσουν την επιστολή του Εφόρου του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κυρίου Σπύρου Καλοζούμη, για την αποκατάσταση της αλήθειας στην υπόθεση της αθλήτριας Ελένης Πόλακ, με αναγκάζει να δημοσιοποιήσω μέσω του site του ΣΕΓΑΣ, την ακόλουθη καταγγελία.

«Καταγγέλλω τους υπεύθυνους του «Sportsfeed» των αδελφών Νικολάου με τις πολυποίκιλες δραστηριότητες.

Η αφορμή που ξεχείλισε το ποτήρι είναι η άρνηση των υπευθύνων του site Sportsfeed, να δημοσιεύσουν την επιστολή διάψευσης του Εφόρου του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ κυρίου Σπύρου Καλοζούμη, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του και παρά το ότι η ίδια διάψευση στάλθηκε επίσημα και από το γραφείο Τύπου του ΣΕΓΑΣ.

Είχε προηγηθεί βέβαια ένα όργιο παραπληροφόρησης όπου αναρτώντας σε video την 3η προσπάθεια της αθλήτριας, ισχυριζόμενοι ότι ήταν η επίμαχη 2η προσπάθεια, ενέπλεξαν τον Εθνικό Προπονητή και τον Έφορο του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στην απόφαση του Εφόρου του Αγωνίσματος να δώσει 4η προσπάθεια στην Αθλήτρια, προκειμένου να συσχετίσουν το σημερινό Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ στην υποτιθέμενη παραβίαση των Κανονισμών.

Προκειμένου να «χτυπήσει» τη Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ, στοχοποίησε μια Αθλήτρια που δίνει αγώνα επιβίωσης στον Αθλητισμό και στη ζωή, την ώρα μάλιστα που φαίνεται ότι βρίσκει τον δρόμο για την καταξίωση, μετά από προσπάθειες και θυσίες ετών.

Τις ίδιες μέρες παρακολουθούμε τις παράλληλες «δράσεις» της οικογένειας, όπου σε σχετικό ρεπορτάζ η εμφάνιση τη τεράστιας Σοφίας Σακοράφα, στις καταστάσεις των αντιπροσώπων των Σωματείων Μελών του ΣΕΓΑΣ για τον Γ.Σ. Τρικάλων, στον οποίο ανήκε σαν Αθλήτρια, χωρίς καμία αναφορά στην τεράστια αθλητική της διαδρομή, σχολιάζεται υποτιμητικά, το ίδιο και η αφεντιά μου, που παρουσιάζομαι σαν «70 χρονος», προσκολλημένος στην καρέκλα του παράγοντα, χωρίς αναφορά στην Αθλητική μου διαδρομή και στην βιωματική σχέση μου με τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., για περισσότερα από 15 χρόνια, πριν γίνω Διοικητικό Στέλεχος.

Την ίδια ώρα προβάλλει την υποψηφιότητα του κυρίου Οικονόμου ως παλιού Πρωταθλητή (Παίδων!!!), ως μοναδικού υποψηφίου για την Προεδρία του ΣΕΓΑΣ όταν ακόμη και ο ίδιος ο κύριος Οικονόμου δεν έχει ακόμη δηλώσει δημόσια κάτι τέτοιο.
Παράλληλα, τις ίδιες ημέρες παρακολουθούμε την επιχείρηση καπήλευσης του έτερου αδελφού Νικολάου, να αυτοπροβληθεί σχετικά με την επίλυση της αστοχίας Στελέχους του ΣΕΓΑΣ, την ευθύνη της οποίας αναλάβαμε, στην υπόθεση της Αθλήτριας Παπαδοπούλου διαφημίζοντας στο ίδιο site ότι «έλυσε» το πρόβλημα πριν ακόμη υποβληθεί ο σχετικός φάκελος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, που θα υποβληθεί σήμερα. Την ίδια ώρα καλεί στο τηλέφωνο εκπροσώπους Σωματείων προπονητές κ.λπ. πιέζοντας τους να ψηφίσουν τον κύριο Οικονόμου στις επερχόμενες εκλογές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ., πράγμα που επιχειρεί βέβαια όλο το τελευταίο διάστημα.

Ένα «Μέσο» επικοινωνίας έστω και ιδιωτικό, έχει το δικαίωμα να παίρνει θέση στα δημόσια πράγματα τηρώντας όμως την δημοσιογραφική δεοντολογία, αλλιώς γίνεται εργαλείο διαπλεκόμενων συμφερόντων και ο νοών νοείτο.

Βασίλης Σεβαστής
Παλιός Πρωταθλητής Δεκάθλου
Βαλκανιονίκης και Μεσογειονίκης
Κάτοχος της Πανελλήνιας επίδοσης Α/Γ.

Κατεβάστε την εφαρμογή