Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

 

 

Ορισμένοι από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές των ρίψεων και αρκετοί ξένοι, έδωσαν και φέτος το παρών σε μια από τις σημαντικότερες στάσεις για τα αγωνίσματα των δυνατών, στα «Σιθώνεια 2014».

Η Μπιάνκα Περιέ ήταν το πρόσωπο της διοργάνωσης καθώς έστειλε τη σφύρα στα 71,18 μ. και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Η αθλήτρια από την Ρουμανία είχε τρεις βολές πάνω από τα 70,00 μέτρα. Δεύτερη με 61,58 μ. ήταν η Κύπρια Παρασκευή Σκεύη.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζιέγκλερ με 74,28 μ., ενώ δεύτερος με 72,60 μ. ήταν ο Κώστας Σταθελάκος. Στην τέταρτη θέση του αγωνίσματος με 69,60 μ., βρέθηκε ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο οποίος είχε άλλη μία έγκυρη βολή στα 69,23 μέτρα.

Ο Ούγγρος Σέρες Αντράς ήταν νικητής στη δισκοβολία με 60,70 μ., με τον Γιώργο Τρέμο να ακολουθεί με 58,60 μέτρα. Στις γυναίκες ρεκόρ αγώνων έκανε η Ανδρονίκη Λαδά με βολή στα 54,49 μέτρα. Η Νεάνιδα Ελευθερία Τερζάκη, στον τελευταίο της αγώνα πριν το Γιουτζίν είχε βολή στα 46,60 μ., που της έδωσε την 4η θέση στο αγώνισμα. Στη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν ο αθλητής του μαραθωνίου Αντώνης Παπαδημητρίου, το σωματείο «Αριστοτέλης», ενώ ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος τίμησε την γγΑ Κούλα Γιαννακίδου, για την προσφορά της στον αθλητισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ