Ορισμένοι από τους κορυφαίους Ελληνες αθλητές των ρίψεων και αρκετοί ξένοι, έδωσαν και φέτος το παρών σε μια από τις σημαντικότερες στάσεις για τα αγωνίσματα των δυνατών, στα «Σιθώνεια 2014».

Η Μπιάνκα Περιέ ήταν το πρόσωπο της διοργάνωσης καθώς έστειλε τη σφύρα στα 71,18 μ. και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης. Η αθλήτρια από την Ρουμανία είχε τρεις βολές πάνω από τα 70,00 μέτρα. Δεύτερη με 61,58 μ. ήταν η Κύπρια Παρασκευή Σκεύη.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών την καλύτερη επίδοση σημείωσε ο Γερμανός Αλεξάντερ Ζιέγκλερ με 74,28 μ., ενώ δεύτερος με 72,60 μ. ήταν ο Κώστας Σταθελάκος. Στην τέταρτη θέση του αγωνίσματος με 69,60 μ., βρέθηκε ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο οποίος είχε άλλη μία έγκυρη βολή στα 69,23 μέτρα.

Ο Ούγγρος Σέρες Αντράς ήταν νικητής στη δισκοβολία με 60,70 μ., με τον Γιώργο Τρέμο να ακολουθεί με 58,60 μέτρα. Στις γυναίκες ρεκόρ αγώνων έκανε η Ανδρονίκη Λαδά με βολή στα 54,49 μέτρα. Η Νεάνιδα Ελευθερία Τερζάκη, στον τελευταίο της αγώνα πριν το Γιουτζίν είχε βολή στα 46,60 μ., που της έδωσε την 4η θέση στο αγώνισμα. Στη διάρκεια των αγώνων τιμήθηκαν ο αθλητής του μαραθωνίου Αντώνης Παπαδημητρίου, το σωματείο «Αριστοτέλης», ενώ ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος τίμησε την γγΑ Κούλα Γιαννακίδου, για την προσφορά της στον αθλητισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

OSense O-Sense