Πανελλήνιο Πρωτάθλημα: Φετινό ρεκόρ και νίκη για την Πεσιρίδου


Με ιδανικό τρόπο έκλεισε η σεζόν για την Ελισάβετ Πεσιρίδου (ΑΟ Κάλλιστος), που κατάφερε να φτάσει στη νίκη στο Πρωτάθλημα με 8.16 και φετινό ρεκόρ.

Η αθλήτρια του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου βρήκε τα πατήματά της και το ρυθμό της και κατάφερε να κλείσει τη σεζόν με την έβδομη νίκη της στη διοργάνωση.

Η Πεσιρίδου παρότι άργησε να φύγει στην εκκίνηση κατάφερε να αναπτυχθεί να πετύχει επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων της. Μάλιστα η επίδοση της Πεσιρίδου θα ήταν όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Νανζίνγκ. Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Κυριακή Σαμάνη (Αίολος Μακεδονίας) που τερμάτισε σε 8.38, χρόνος πολύ κοντά στο ατομικό της 8.34. Η τριάδα των νικητριών έκλεισε με την Σοφία Ιωσηφίδου (ΟΚΑ Καβάλας) με 8.90, όσο και η νικήτρια της πρώτης τελικής σειράς Ελιμπιόνα Ζενέγια (ΑΟ Ρόδου) που μετά την εξέταση του φώτο φίνις έμεινε τέταρτη.

Ο Κώστας Δουβαλίδης (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος στα ψηλά εμπόδια για ένατη χρονιά στην καριέρα του με 7.67 και πλέον στρέφει την προσοχή του στους αγώνες της θερινής σεζόν. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ ολοκλήρωσε μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και έβαλε τις βάσεις για εξαιρετικές παρουσίες το καλοκαίρι. Ο Κώστας Χίντας (ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Γ.) και ο Νίκος Φιλανδαράκης (ΓΑΣ Ιεράπετρας) ακολούθησαν με 8.17. και 8.23.

Δηλώσεις πρωταγωνιστών

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ3 από τις 18.00 έως τις 19.30, αλλά και από την ΕΡΑ σπορ με μεταδόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια και του απογευματινού προγράμματος.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τη ροή των αγώνων από το social media της ομοσπονδίας (Facebooktwitterinstagram), αλλά και από το site με live αποτελέσματα.

Στο σχετικό μπάνερ στην κεντρική σελίδα του site (ή πατώντας εδω) μπορείτε να βρείτε χρήσιμα στοιχεία για τη διοργάνωση, το αφιέρωμα, καθώς και το πρόγραμμα.

Κατεβάστε την εφαρμογή