Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν τις δυνατότητές σας στη χρήση του ιστοτόπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Παρακαλώ πατήστε στο κουμπί παρακάτω:

Εκτύπωση

 

Την πρώτη της επαφή με το 1,90 μ. σε επίπεδο αγώνα είχε στο Αργος Ορεστικό η Τατιάνα Γκούσιν, που πλέον μπορεί να σκέφτεται ακόμη και τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.

Η άλτρια του ύψους στο 3ο Γκραν Πρι της σεζόν βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ (1,86 μ.)  και έδειξε πως μια επίδοση πάνω από το …φράγμα που θα την αλλάξει επίπεδο ως αθλήτρια, μοιάζει εφικτή. «Δεν ήταν πολύ καλή στον αγώνα της, καθώς έκανε αρκετά λάθη. Είναι σημαντικό ότι βελτίωσε το ρεκόρ της  σε έναν μέτριο για εκείνη αγώνα. Το 1,90 μ. δεν είναι απαγορευμένο για εκείνη, δεν είναι όμως εύκολο», είπε η προπονήτρια της Ιωάννα Σιώμου. Η Γκούσιν, που από τον περασμένο Ιανουάριο ζει και γυμνάζεται στην Τζόρτζια, θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Με το 1,86 μ. η 20χρονη «έπιασε» την Δέσποινα Παπαβασιλάκη στην 11η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα.